Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Hildgard Puwak a murit Fostul ministru al Integrării Europene din Guvernul Adrian Năstase, Hildegard Puwak a încetat din viață vineri, la vârsta de 69 de ani.

Hildgard Puwak a murit Hildegard-Carola Puwak (n. 16 septembrie 1949) a fost deputat român în legislatura 1996-2000 și legislatura 2000-2004 ales în județul Timiș pe listele partidului PDSR. În perioada 1971-1992, Hildegard-Carola Puwak a fost cercetător științific la Institul de Economie Națională. În perioada 2000-2003, Hildegard-Carola Puwak a fost Ministrul Integrării Europene în guvernul Adrian Năstase. În legislatura 1996-2000, Hildegard-Carola Puwak a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Federală Germania și Republica Islamică Pakistan; în legislatura 2000-2004, Hildegard-Carola Puwak a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Federală Germania și Republica Polonă.


Comentarii

www.pulicafranarul.ro Pisdeilor, la comentarii! Va astept!

26 mai 2018 13:42

o familie de hoti Iosif Mihai Puwak, sotul fostului ministru al Integrarii, Hildegard Puwak, a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare pentru deturnarea de fonduri ale Uniunii Europene, informeaza NewsIn. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au trimis in aceasta vara in judecata pe Iosif Puwak, pentru deturnare de fonduri europene si schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor obtinute din bugetul comunitatilor europene. Puwak a fost acuzat ca a deturnat peste 30.000 de euro din fonduri europene, cu cinci ani in urma, pe vremea cand sotia sa, Hildegard Puwak, era ministru al integrarii europene in guvernul Nastase. Conform rechizitoriului, Iosif Puwak a obtinut, in 2002, prin societatea Geroconstruct, o finantare de aproximativ 40.000 de euro, din fonduri europene nerambursabile derulate prin programul „Leonardo da Vinci”. El trebuia sa foloseasca aceasta suma pentru a trimite la specializare, in Germania, 15 muncitori romani. Acestia urmau sa lucreze opt saptamani in cadrul firmei germane Millenium GmbH, care a renuntat insa sa se mai implice in proiect. Drept urmare, Puwak a gasit ca „partener” o firma-fantoma, reprezentata chiar de verisoara sa, Alida Stalek. In vara lui 2002, Iosif Puwak a trimis in Germania 15 persoane, dar acestea nu au participat la cursuri de pregatire, „desfasurand activitati de turism si agrement”, dupa cum arata anchetatorii. REFERINTE Familia Puwak, obligata sa inapoieze 60.000 de euro dintr-o subventie europeana PNA redeschide dosarul "fonduri europene pentru familia Puwak"

26 mai 2018 0:00

Ion Iliescu Sa ma pis pe ea si pe fii-su si pe barbat-su. O hoata si un gunoi!

25 mai 2018 20:57

bijbok o jigodie!

25 mai 2018 19:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.