Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a reacţionat, vineri, cu privire la declanşarea procedurii de infringement din cauza neimplementării Directivei Europene privind prezumţia de nevinovăţie.

Fostul președinte a spus spus că toate poziţiile sale publice au fost în acea direcţie, deşi era acuzat că luptă împotriva justiţiei.
''O groază de propagandişti au susţinut că Băsescu s-a întors împotriva Justiţiei. Realitatea este că directiva trebuia implementată în legislaţia română până în aprilie 2018. Astăzi, Comisia Europeană a declanşat procedura de infringement împotriva României pentru neintroducerea în Codul de Procedură Penală şi în Codul Penal a prevederilor acestei directive.(...)”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Victor Viorel Ponta Ești un Căcat chel, du-te-n pula calului de idiot!

25 mai 2018 20:34

Jigodia asta se disculpa de orice, dupa ce a fost sursa răului in mai toate! Nerusinarea acestui nemernic este cu adevarat nemarginita!

25 mai 2018 20:22

PDL ist inrait Basescu si Johanis si Kovesi, au refuzat implementarea directivei cu "prezumtia de nevinovatie", caci, n-ar mai fi fost legal sa insulte pe oricine cu "penali", etc. Acum, cei trei tartori, au dat de drak', pana la pronuntarea unei sentinte, devin ei penali.

25 mai 2018 19:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.