Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea are un mesaj pentru reporterul care a vrut să-l scoată din încurcătură pe președintele Iohannis.

„Aș vrea să adresez un gând optimist. Aș vrea ca reporterița care azi a pus imediat o altă întrebare atunci când domnul președinte Iohannis a fost întrebat dacă Tăriceanu mai e sau nu penal să nu-și mai găsescă niciodată de lucru nicăieri pe planetă. Chiar aș vrea să știu cine este acea persoană”, a spus Badea.

Vă amintim că președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, joi, de jurnaliști, dacă liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, mai poate fi caracterizat penal.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

NOI pt. papagalul de-si zice John Perkins din Ferentari : faradelegile listate de matale, sunt comise toate, dar, absolut toate, de CDR Taranistii/PNL in 1995-96, de Basescu PDL prin Macovei Monica procuroarea bolsevica in 2005. Pe cine crezi ca prostesti, bai Perkins de Ferentari ?! Dar, transferurile de sute milioane Euro, in conturi straine, autorizate de Basescu, prin ANRP si MICROSOFT, despre alea nu zici nimic, bai, Ferentari !

28 mai 2018 7:54

bijbok Sugi Pula , BADEA! Si tu si mata!

27 mai 2018 23:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.