Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Florin Cîţu a publicat un document atribuit Comisiei Europene, în care se arată că Guvernul ar fi informat Comisia Europeană încă de la începutul lunii aprilie despre intenţia de desfiinţare a Pilonului II de pensii.

„Guvernul, PSD, minstrul finanţelor publice MINT! În perioada 10-11 aprilie au fost discuţii cu reprezentanţii CE despre faptul că România ignoră creşterea alarmantă a deficitului structural. În contextul acestor discuţii, guvernul României a informat CE de planurile sale de suspendare a contribuţiei pentru pilonul II de pensii şi că va face această contribuţie “faculativă”. După cum vedeţi în text, există mai multe riscuri inclusiv pierderea beneficiilor de pe urma aplicării clauzei pentru reforme sistemice care permite devieri de la ţintă de deficit”, avertizează Florin Cîţu.

Integral pe CapitalComentarii

COMUNISTU ' "În contextul acestor discuţii, guvernul României a informat CE de planurile sale de suspendare a contribuţiei pentru pilonul II de pensii şi că va face această contribuţie “faculativă”. "......Ori esti prost, ori esti prost !! Senatoruul P...I . Acum, Pilonul II este obligatoriu si nu ti s-a cerut parerea, singurul lucru ingaduit fiind acela de a alege la un Administrator al fondului. De acum, se vrea ca, participarea la un fond privat sa fie facultativa, optionala si aceasta sa nu constituie o obligativitate. Fiecare sa faca ce vrea cu banii lui. Dar voi, jagardele PNListe, va ganditi ca n-o sa mai aveti finanatare ascunsa de la acest fond, prin intermediul Administratorilor si faceti scandal, "pe pielea ursului din padure "cu spune o vorba romaneasca.

25 mai 2018 14:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.