Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trădarea este doar o armă a celor slabi, iar istoria o scriu învingătorii, afirmă ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

"Ca politician, singurul crez pe care trebuie să îl ai în permanenţă este acela că reprezinţi o masă de oameni care la rândul lor au crezut în tine acordându-ţi votul lor. Ce nu pot să înţeleg însă este cum simţi tu (acelaşi politician, dar de data asta ca om înainte de orice) să înşeli încrederea oamenilor care te-au votat întorcându-le spatele şi orientându-te spre un alt partid politic. Este cea mai pură definiţie pentru ceea ce se cheamă "trădare politică"! Mă alătur organizaţiilor judeţene PSD din toată ţara şi condamn cu fermitate aceste gesturi de oameni mici!

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

Statul paralel Măi femeie, ești cel mai jalnic ministru din toate timpurile. Istoria o scriu învingătorii, dar voi cu PSD-ul vostru împuțit ați scris totdeauna istoria învinșilor, plus că ați batjocurit țara asta pe care ați ruinat-o. Să nu uit, microfonul este cel mai bun vibrator, valorează cât o pulă bleagă chiar dacă e bâgat în priză de locatarul apartamentului. Te fut în gură!

25 mai 2018 17:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.