Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, neagă informaţiile conform cărora ar fi fost martora unui eveniment în cadrul căruia s-ar fi pus bazele unor racolări din PSD, subliniind că rămâne alături de familia sa politică.

"Auto-denunţ politic: duminică, 13 mai, am fost la restaurantul 'Doi Cocoşi', împreună cu soţul, mama, cumnata şi cei doi copii mici - Zian şi David. Ne-am salutat civilizat cu mai multe persoane care participau la un botez, printre care şi câţiva politicieni. Am luat masa într-un salon mic, separat de petrecere. De aici şi până la comentariile din ultimele zile, pe surse, potrivit cărora aş fi fost martora unui eveniment în cadrul căruia s-au pus bazele racolărilor actuale din PSD este o distanţă ca de la Pământ la Lună", a scris Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, într-o postare pe Facebook.

Integral pe România LiberăComentarii

Uta femeie sa sustii un cretin si un grup de idioti care au facut zob partidul nu cred ca e in regula ,trezirea,Functia care o ai te obliga la obiectivitate si atitudine ,nu la supunere neconditionata fata de un tampit si o tampita !!!!

26 mai 2018 10:02

Lingaul Si eu urasc tradarea dar cum stai cu dragostea fata de prostie si jigodism .Vezi ca te patezi stand langa asa specimene si facandu-te ca nu observi nimic,pacat !

26 mai 2018 9:56

Ion Grigore Madam Firea, mai lasa gargaga-flencareala-galceava-laudarosenia si ocupa-te de Bucuresti si bucuresteni...Ocupa-te de traficul infernal din Capitala prin investitzii (costruirea de pasaje, de parcari, de largiri si strapungeri de strazi, etc), vezi ca se darama cladiri in Centrul Istoric (unele sunt sustzinute de proptele de le fotografiaza in draci turistii straini si umplu Facebookul cu ele),,,,Vezi de saracia si mizeria din unele cartiere cum e Ferentari...de drogatzii care sug din punga neagra in Piatza Unirii, de atatzia si atatzia cersetori ce se afiseaza in centru Bucurestilor....de multzimea de hotzi de buzunare ....

26 mai 2018 8:57

Mihai familia fluida a găștii pcr-fsn-psd , sigur duamna va credem!

25 mai 2018 19:41

Nașul de botez Madam, ești o otreapă ordinară. Iar faptul că o englezești aiurea pe limbajul tău de lemn jurn-anal-istic e jalnic. Verbul a empatiza, NU există în limba română, e un verb și un cuvânt strict al limbii engleze. Cei doi plozi? Zian? Ce nume de extraterestru, e marțian desigur, sau poate un nume de ovrei, de jidov slinos și avar? David? Ăsta o să-l lovească le Goliat cu barba-n coaie, ucigându-l pe Goliatul PSD-ului, nu-i așa? Măi femeie, lozincile tale împuțite despre mica Românie, denotă un mafiotism abject, pentru că voi târâturilor nu meritați decât să vă scuipe pulimea lui Adrian Năstase peste muianurile voastre sulemenite cu toate alifiile împuțite ale imposturii. Așa că te-ai grăbit să te crăcănezi acolo între bucile internetului ca să anunți boborul că ești inocentă? Te fut în gură!

25 mai 2018 17:14

firea mea Urasc TRADAREA dar iubesc pe TRADATORI!

25 mai 2018 16:49

Gicu Vei fi alaturi de !familia ta politica" pana cand iti va lua "ciolanul"....apoi, mai vedem.

25 mai 2018 15:51

John Auzi cucoana dar cand era MRU prim ministru si a incercat sa va puna la treaba , ati migrat in masa catre partidul ciorditor . S-a schimbat treaba duduie, e grotesc sa vezi cum niste putori semianalfabete stau cu bocancii pe grumazul tarii mele. De cand sunteti la guvernare numai de puscarie vorbiti, in Romania nu se intampla nimic normal , firesc, numai furaciune din toate partile, acesta coalitie nociva, trebuie sa dispara. La groapa de gunoi a istoriei cu acest partid nenorocit PSD!

25 mai 2018 14:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.