Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicolae Bănicioiu și-a anunțat demisia din PSD. Parlamentarul spune că vrea să fie alături de colegii săi din guvernarea Ponta. În plus, acesta este supărat pe ceea ce se întâmplă.

„Am luat decizia de a fi alături de colegii mei din guvernarea Ponta, guvernare în care noi am făcut multe lucruri bune și cu care am câștigat alegerie din 2016. Supărarea mea față de conducerea partidului este cunoscută, lipsa de consecvență și de deprofesionalizare continuă. Nu mai pot fi părtaș cu toate aceste lucruri pe care le induce domnul Dragnea.”.


Comentarii

Sicterescu Un alt....sobolan ce crede ca ar putea sa "obtina" mai mult de la Ponta -SRI ! Sictir !!!

27 mai 2018 12:36

Cat de Dancila poti sa fii mai gaozare Ghe Craioveanu? Bolshevicule, cu ficare zi care trece, Dragnea scade. Paduchila verbul "zi" la pers 2 singular se scrie cu un sg "i". Cuvantul "zii" nu exista in limba romana, imbecil sovietic.

26 mai 2018 11:13

Cat de Ciolos poti sa fii, mai EURO-gaozar sorosist? Ia zii.

26 mai 2018 10:06

MOS ION ROATA Domnule draga(sau TOVARASE)! Nu sunt deloc un sustinator al PSD, insa nu pot sa nu remarc lipsa de bun simt si ingratitudinea care va caracterizeaza din plin. Dumneavoastra dupa cum se vede ati venit in partid NUMAI PENTRU "FONCTII"! Considerati ca partidul vi le datoreaza pentru simplul fapt ca sunteti ... licentiat! Munca la partid si rezultatele, indiferent de numele sau marimea acestuia sunt rodul ... "unor lipitori de afise"(sau "sosonari" cum ingrat erau mai ieri caracterizati)! Dumneavoastra nu doriti decat ca acesti "lipitori de afise" sa munceasca in campanii electorale pentru a va asigura dumneavoastra "fonctii de ministri"! CURTAT, MURDAR NENE IANCULE!

26 mai 2018 8:36

Cat de Dancila poti sa fii mai gaozare Ghe Craioveanu? P.S. Futu-ti mortii ma-tii de handicapat bolshevic! Alegerile definesc oamenii. Alegand o analfabeta Dracnea si-a aratat limitele intelectuale. Trist este ca prosti ca tine sunt multi. Prosti, da' multi. Futu-mi mortii ma-tii de handicapat.

26 mai 2018 3:30

Cat de Dancila poti sa fii mai gaozare Ghe Craioveanu? Mai Ghe Anal Caioveanu, pt un imbecil ca tine oricine nu-l idolatrizeaza pe Dracnea e din reteaua Soros. Banicioiu, ca orice psdist cu studii superioare e jenat de d-na premier analfsbet ajunsa subiect de glume intre adolescenti. Guvernul Dancila tocmai a dat bani seriosi unor fundatii sorosiste.

26 mai 2018 3:26

Viorica Paduchi-Lati Dancila Ghe Craioveanu esti la fel de imbecil ca si v.

25 mai 2018 22:27

v, membru PSD Nu va faceti griji, D-l Dragnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare! Nu credeti minciunile sorosiste. PSD nu pierde parlamentari, ci castiga parlamentari. Doar azi au trecut la PSD 30 de parlamentari! Preturile scad, D-l Dragnea creste in sondaje, avem autostrazi date in folosinta de guvernarea PSD in fiecare judet, metrou in fiecare cartier bucurestean, etc.

25 mai 2018 17:35

Iar Antena 3? Analfabetul de la antenele Varanului excelează ca de obicei, pentru că halește o literă de la alegerie și nu alegerile, așa cum era normal. Mare pagubă la PSD, a plecat Bănicioiu la partidul ăla cu nume de galerie de fotbal, care partid nu e al lui Ponta, ci era condus de Dan Constantin, copilul de mingi al Varanului. Acolo la galeria aia de fotbal politică e ceva neclar, cine conduce de fapt gașca aia? Ponta? Nu prea cred, pentru că n-am auzit ca Dan Constantin să renunțe la șefia acelui partid de căcat. Cică vomită Băniciouiu, guvernăreala Ponta a făcut multe lucruri bune. Care lucruri bune măi speriatule? În afară de faptul că acea guvernare de incompetenți a înglodat România în alte datorii de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de bătaie de joc de guvernare, n-a făcut NIMIC bun pentru România. Te fut în gură și pe tine și pe Ponta, nemernicilor!

25 mai 2018 17:01

v Nu va faceti griji, D-l Dragnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare! Nu credeti minciunile sorosiste. PSD nu pierde parlamentari, ci castiga parlamentari. Doar azi au trecut la PSD 30 de parlamentari! Preturile scad, D-l Dragnea creste in sondaje, avem autostrazi date in folosinta de guvernarea PSD in fiecare judet, metrou in fiecare cartier bucurestean, etc.

25 mai 2018 14:48

alupigus Doamne cati vor mai urma ! Si imbecilul de Dragnea , cel ce a promovat toti imbecilii sa infaptuiasca un program ambitios dealtfel , cu rezultatele dezastruoase care se vad , continua sa nu schimbe nimic din prostii !

25 mai 2018 13:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.