Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

"Ceea ce pot să îi asigur pe cei 7 milioane de participanți este faptul că nu vom rămâne nepăsatori și nemișcati.", a declarat joi Radu Crăciun, președintele APAPR (asociația care reprezintă cei șapte administratori de pensii private), întrebat care sunt căile juridice prin care ar putea acționa în diversele scenarii ale Guvernului, precum cel al suspendării contribuțiilor. "Noi deja beneficiem de asistența juridică a unor profesioniști și ne pregătim să luăm în considerare orice căi de atac ne vor sta la dispoziție pentru a apăra banii celor care în momentul de față participă la Pilonul II.', a mai spus Radu Crăciun.

Radu Crăciun, șeful BCR Pensii și al APAPR, a subliniat joi în cadrul conferinței organizate de Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) că în condițiile în care nu se știu planurile concrete ale Guvernului este prematur să se discute despre căile exacte de atac.

Integral pe HotnewsComentarii

COMUNISTU De fapt, vrei matale, ca sa-i tii captivi pe cotizanti, aceasta nefiind o obtiune( participarea) ci o obligativitate( asa cum s-a aplicat si se aplica acum). De ce sa nu aleaga fiecare ce sa faca si cum si unde sa-si puna banii pentru pensia privata?! Pierdeti o chifea mare, nu-i asa?!

25 mai 2018 14:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.