Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ilie Năstase a fost oprit a doua oară de polițiști, în doar câteva ore. Acesta venise la Spitalul Floreasca, acuzând răni la mâini și spate, după ce a fost încătușat dimineață.

A stat de vorbă cu reporterii, pentru prima dată după incidentul de dimineață, însă problemele sale nu s-au oprit aici. Fostul tenismen a venit pe scuter, iar la plecare a fost din nou oprit de oamenii legii, fiind acuzat că a trecut pe roșu. Acum riscă al doilea dosar penal, în decurs de șase ore.

Întrebat dacă poate conduce, fostul tenismen a spus că da.

Lucian Diniță, fostul șef al Poliției Rutiere spune că Ilie Năstase nu avea voie să conducă niciun vehicul pe drumurile publice.

”E carnet diferit pentru scuter. Am ieșit din parc, la un metru erau acolo/ Am dat colțul doi metri, m-au oprit, m-au întrebat dacă am băut. Cât ați băut? Trei beri. Hai domnule, că ați stat mult. Eu la restaurant mai și mănânc. Nu am vrut să suflu, m-au scos din mașină, m-au pus cu fața în jos, m-au scos automat, sunt niște brute. M-am enervat că nu m-au crezut că am băut doar trei. S-a dovedit că aveam doar 0,05. Dacă eram beat nu mă urcam. Mi-a făcut și testul de drog. Nu e 0,55. De unde știi că e dosar penal? Eu nu știu așa ceva. Mie mi-a dat amenda și nu scrie dosar penal. Dacă tu nu bei, nu știi ce înseamnă trei beri. Au fost puțin brutali cu mine. Erau șase inși, cu trei mașini” a spus Năstase.

Acesta le-a arătat semnele de pe mâini și pe spate jurnaliștilor.

”Cred că ar trebui să folosească întâi capul, înainte să folosească picioarele și forța (...) Eram cu Andrei Pavel și cu Tecău. Ei erau cu prietenele lor” a conchis Ilie Năstase.


Comentarii

bijbok nastase dar esti prost rau. pai nu stii ca trebuia sa o ingropi atunci? ce-i cu circul asta? ca te duci la CEDO, ca pula mea!

25 mai 2018 16:14

UNFORGIVEN Pe cât de talentat a fost ca jucător, la fel a fost de lipsit de cap si de bun simt ca om, uneori chiar si pe teren, dar mai mai ales în viata particulara. Nici acum, la batranete, nu înțelege că legea e una pentru toti, chiar dacă esti o persoana publica, si mai ales atunci. Bine ca nu a iesit cu șuturi în zona aceea si pumni in gura cu dinti sburati, ca la Boureanu sau dr. acela sef de secție la Municipal. Pe de alta parte, imi amintesc cum s-a rezolvat cazul lui Ludovic Orban care coborând dealul Cotroceni si băut fiind la volanul acelui AUDI, a rupt mâna pe trecere acelei fete, cică cu oglinda, de parca mai conta cu ce si a parasit locatia amiabil cu partea vatamata.Sunt convins ca Ilie a fost pandit acolo pe sos. NORDULUI, poate si cu concursul chelnerilor colaboratori si altfel se tranșa situatia dacă era vorba de un cap interlop.Oricum, total greșită atitudinea lui Ilie sa meargă pe scuter fie el si BMW, când bănuiesc ca avea si A si B pe acelasi carnet, iar dovada era fără drept de conducere în interval de ore nespecificat. Găselniță lui Dinitza cu cetatenia franceză mi se pare ex militienească. Păcat Ilie,ai fost idolul meu în copilărie când jucam tenis peste o sfoară întinsă în curtea școlii cu o minge roasă până la cauciuc ! PS: Vorba lui Caragiu, iubeam tenisul, datorită tie

25 mai 2018 15:46

COMUNISTU' @ politia capitalei : Nu in toate cazurile, mai ales daca a fost invocat si consumul de alcool. In alta ordine de idei, se pune problema legalitatii detinerii a mai multor permise de conducere din cadrul mai multor state ( chiar europene) atunci cand ai o rezidenta declarata. Ai dreptul numai la unul, cel de rezidenta, celelalte se suspenda pana la schimbarea rezidentei. Nastase a uitat ca "a fost ", dar nu mai "este" UN CINEVA. Acum este simplu cetatean, atata tot.

25 mai 2018 14:58

polutia capitalei De ce nu putea conduce? Chiar daca i s-a ridicat carnetul i s-a eliberat o diovada care atesta ca poate conduce 15 zile.

25 mai 2018 12:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.