Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Traian Băsescu a făcut, joi, noi precizări legat de documentul SRI care vizează dosarul Gala Bute, fostul preşedinte al României precizând că a fost un plan comun de acţiune SRI-DNA care avea nume de cod "Bujorul".

"A existat un plan de cooperare SRI-DNA, planul de cooperare avea nume de cod Bujorul. Se încheie cu informaţia că a fost transmis DNA-ului cu instrucţiuni să nu rămână în dosar. La sfârşitul documentul se spune că acest document este numai pentru uzul procurorului, nu rămâne în dosar. La cum au evoluat lucrurile e clar că documentul a pornit în baza planului Bujorului", a declarat Traian Băsescu la B1 TV, citează Mediafax.

Traian Băsescu a mai spus că pe documentul care a fost trimis Inspecţiei Judiciare, CSM-ului şi Comisiei de control SRI sunt făcute adnotări.

Integral pe România Liberă



Comentarii

v Mare cutra este Javra Ordinara. Cred ca toate potlogariile facute sub "comanda" lui, nu au semnatura lui. El dadea dispozitii verbale subordonatilor, care le executau si cautau sa le dea o "forma legala". Cred ca va fi greu sa se demonstreze ca Javra Ordinara a facut toate potlogariile prin intermediul subordonatilor.

24 mai 2018 23:46

bijbok A mai fost un plan: "Betivul". Date-n PULA mea de cacat chel!

24 mai 2018 23:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.