Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Elena Udrea a declarat, joi seară, la România TV, că ”ar fi absurd” să fie condamnată definitiv în dosarul ”Gala Bute” existând în acest moment la dosar un document care-i arată nevinovăţia. ”De ce m-aş duce şase ani la puşcărie doar pentru că vor Coldea şi Kovesi?”, a spus Udrea care a anunţat că-şi va prezenta în zilele următoare cazul Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Udrea susţine că va reveni în România dacă dosarul va fi repus pe rol la o instanţă ”corectă”, iar dacă acest lucru nu se va întâmpla va căuta mijloace ca ”acea sentinţă să fie desfiinţată la un moment dat”.

Elena Udrea a vorbit, joi seară, la România TV, despre procesul vizând Gala Bute, referindu-se la termenul din 5 iuni când se aşteaptă prounţarea de către Curtea Supremă.

”Vă daţi seama că ar fi absurd, în condiţiile în care există în sfârşit o probă în dosar care este în favoarea mea, ar fi absurd să fiu condamnată. Noi am solicitat repunerea cauzei pe rol, luarea în discuţie a acestui document şi, desigur, retrimiterea cauzei la instanţa de fond pentru ca aceasta să reia judecata având toate probele în dosar, să poată să facă o judecată corectă”, a spus Udrea.

Integral pe AdevărulComentarii

Brian Swarran Fa jartea. Ai furat si mergi la parnaie. Gata! Nimeni nu-i mai presus de lege. Nu asta fluturati cand va umpleati conturile cu bani furati?

25 mai 2018 22:03

v Madam Udrea ai "dreptate". In toate puscariile de femei de la noi nu sint barbati, de care ai nevoie ca de aer, "pe ultima suta de metrii", iar femeile sint "ale Dracu" si te vor tachina si agresa.

25 mai 2018 17:10

Gelda Poate te adresezi vreunei comisii Intergalactice..... Tupeu de porclitician roman...A I FURAT COCOANA !!!!!! De asta trebuie sa te duci la inchisoare... Restaurant in Costa Rica si statiuni balneare in Romania nu ai facut din banii de bugetar, fie si ministru.... Deci NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE, zice Constitutia si va vine randul la toti... Chiar si dupa 30 de ani...Hai Justitia!!!!

25 mai 2018 12:20

traian basescu Vedeti ca-n poza seamana cu un barbat?Nu-i cumva transexual woodrea? va dati seama cum este sa iti dea barbi in coaie sau frunti in buric?

25 mai 2018 10:24

Ion Gavra MadamiUdrea, daca viatza-i scumpa in Costa Rica si nu mai ai bani...du-te la cules banane pe plantatziile de acolo...E o munca cinstita...Dar, cinstea n-a fost o caracteristica a ta...Daca nu mai ai bani vinde din proprietatzile pe care le mai ai in Romania obtzinute prin PARAINDARATE si SPAGI pe vremea cand doar dadeai o semnatura si acestea curgeau in sacose de plastic....Si vezi ca s-ar putea si Dragnea sa-tzi fie vecin cerand azil politic acolo....dar sti ca PSD-istilor le place mai mult in Madagascar si Serbia....

25 mai 2018 10:08

Vasile sa lasi o jalba la portar la ONU , ce imbecila !

25 mai 2018 6:15

Ionut Nesimtito, ar trebui sa mergi macar pentru valizele cu bani pe care le-ai scos in afara tarii, banii romanilor. Gunoi ordinar ! 6 ani oricum sunt mult prea putin pentru cate rele ai facut impreuna cu amantul Basescu. Javre ordinare!

24 mai 2018 23:56

bijbok O sa mergi fa tiganco fix la puscarie. Acolo iti este locul, taratura.

24 mai 2018 23:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.