Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, joi, la "Punctul de întâlnire", că pensiile se vor majora cu 10%, de la 1 iulie 2018.

"Fiecare măsură pe care noi am avut-o în acest an a fost prevăzută în impactul bugetar. Tot ce s-a prevăzut pentru acest an se va realiza", a spus Teodorovici.


Comentarii

analfabeta Dancila vai ce stire de cacat a facut dicotecarul..

25 mai 2018 10:59

pensionistu` ne-ferice Uraaaaaaaa...!!! Ne-am scos din foame !!! Labaralu` Orbete....alupigus !!!

25 mai 2018 10:28

Lute Mai Oltean cretin nu se vede de Prostime se vede de voi cei cu pensii nemuncite,cand ridicai ditamai pensia nu te gendisi la inflatie,idiotule moralist !!

25 mai 2018 9:51

Uta Macar nu acordati cresterea si javrelor nesimtite cu cifre enorme nemeritate ,s-ar acorda clar ,numai celor ce au nevoie !!!

25 mai 2018 9:48

Oltean Doamne fereste ! Inflatie cat cuprinde (ce e drept, nu se vede de catre PROSTIME), indatorarea tarii etc. Mai binemasuri gen Ungaria, care a ORDONAT firmelor furnizoare de utilitati (electricitate, gaze, incalzire, apa - canal), reducerea cu 10 % a tarifelor. Numai asa creste puterea de cumparare, altfel, este un truc menit sa momeasca PROSTIMEA.

25 mai 2018 7:56

Minunat! Incendiar! Exploziv! Explodabil! Băi papagalule amețit, mai bine ne-ai spune cu cât a crescut datoria externă națională publică a guvernului, de când PSD-ul vostru împuțit și guvernoaiele voastre împuțite își bat joc de România? Te fut în gură de 1100%! Te mai fut în gură odată, imbecilule!

25 mai 2018 7:12

v D-le Teodorovici, va cred, dar nu se vor scumpii toate incit aceasta crestere va fi nesemnificativa?

24 mai 2018 23:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.