Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un început de tornadă a fost filmat, joi seara, în sudul Timişoarei, în timpul unei furtuni, judeţul Timiş fiind sub cod galben de ploi şi descărcări electrice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Locuitorii din zona de sud a Timişoarei au avut parte, joi seara, de un fenomen meteo extrem de rar. În timpul unei furtuni, a putut fi observat pe cer un început de tornadă.

Integral pe MediafaxComentarii

@25 mai 2018 9:28 Te fut în cur și in gură până îți golești preaplinul. Cu respect, Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, același din Vechiul Testament, prooroc sfînt cu pula mare.

25 mai 2018 17:52

ariciul Scoateti wc-ul asta de aici ca pute.E plin de rahat,incat a inceput sa dea afara.trebuie acoperit ori drenat fiindca infesteaza totul si nu e de mirare,da din el cu ce e preaplin.

25 mai 2018 9:28

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Tornadă 8/40, Vînturi 8/40, Bășini 16/32, Hristos Dumnezeu 66/72, Vîrtejul bășinii lui Hristos, al bășinii lui Dumnezeu, dar și al căcatului lui Elia, prooroc sfînt care m-am căcat pe mine. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vîrtejurile de vînt și căcat sunt create la găozul tatălui ceresc pe planeta Pământ și pe celelalte planete din Cosmosul infinit plin de căcat divin sfînt. Sunt eu Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul care m-am căcat pe mine după ce am tras o bășină cu stropi. Vă fut în cur, cu respect. Vă fut și în gură, idioților.

25 mai 2018 7:36

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul VIJELIA 7/15 Hristos Dumnezeu 7/15; Vijelia 11 Hristos 11, Maria 11, Tișbitul 11; VIJ.ELIA. VIJ-Vîrtej, ELIA. Vîrtejul Lui Hristos și Elia. Acestea sunt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definiția, prin care vîrtejurile de vînt sunt create pe planeta Pământ și pe celelalte planete din Cosmosul infinit.

24 mai 2018 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.