Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul de finanțe, Eugen Teodorovici, i-a răspuns președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a întrebat public Guvernul dacă mai are bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului.

"Când tu întrebi sau lași să se înțeleagă că nu ar mai fi bani ca stat până la final de an să asiguri exact ceea ce doare - pensia, salariul veniturile populației - cel din piață, investitorul, deja are un semnal, că vine cu un cost mai mare atunci când cumpără titluri de stat - îți face o ofertă mult mai scumpă. Iar costurile le suportă toți românii", a spus Teodorovici, la "Punctul de întâlnire".

Eugen Teodorovici a afirmat că ar merge la Cotroceni ca să-i prezinte președintelui Klaus Iohannis toate datele privind starea econimică actuală și situația bugetului și că șeful statului a primti deja cifre relevante de la Ministerul de Finanțe.

"La una dintre aparițiile domniei sale a cerut în scris de la noi de la minister partea de execuție bugetară pentru că nu apăruse pe site. Și i-am dat frumos cifrele în baza cărora domnul Președinte a făcut interpretarea proprie", a spus Eugen Teodorovici.


Comentarii

alupigus, je, v etc Mai alupigus kakanar Teodorovici. Tu te pricepi la ceva inafara de discoteca?

24 mai 2018 20:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.