Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Actorul american Morgan Freeman (80 de ani) a fost acuzat de hărţuire sexuală şi comportament indecent de opt femei, potrivit unei investigaţii CNN.

Reporterii CNN au intervievat 16 persoane, iar opt dintre ele susţin că au fost victime ale comportamentului neadecvat al lui Morgan Freeman, în timp ce alte opt au asistat la astfel de incidente, scrie News.ro. Potrivit investigaţiei, în ultimii zece ani, veteranul Hollywood-ului a avut un limbaj şi un comportament prin care a făcut numeroase femei să se simtă inconfortabil, le-a atins în mod nepermis, a făcut remarci discriminatorii şi comentarii vulgare despre hainele şi fizicul lor. Majoritatea victimelor au recunoscut că nu l-au raportat pe actor, motivând că le era teamă că-şi vor pierde locul de muncă.

CNN a stat de vorbă cu zeci de persoane care au lucrat pentru sau cu Freeman. Unele l-au lăudat pe legendarul actor, afirmând că era un profesionist desăvârşit pe platourile de filmare, dar şi la birou. Altele ştiau că reporterii se referă la Morgan Freeman fără ca aceştia să le spună numele actorului. Au existat şi femei care au povestit că au fost hărţuite, dar nu au dorit ca poveştile lor să fie făcute publice nici măcar sub protecţia anonimatului.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.