Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat, joi, că plângerea penală făcută de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă nu trebuia făcută, adoptând aceeaşi poziţie cu Ilie Bolojan.

Întrebat despre plângerea penală făcută de Ludovic Orban la adresa premierului Viorica Dăncilă, Mircea Hava spus, joi, într-o conferinţă de presă, că are aceeaşi poziţie cu cea a secretarului general al PNL, Ilie Bolojan.

„Da, asta e şi poziţia mea (ca şi poziţia lui Ilie Bolojan – n.r.). Şi, mai ales, că nu trebuia făcută. Ca persoană fizică poţi să faci orice. Nu am citit-o (plângerea - n.r.). Având în vedere că e plângerea unei persoane fizice, eu aşa o consider, nu am nicio calitate, nu mă interesează, eu nu am curiozităţi de genul ăsta”, a spus Mircea Hava.


Comentarii

gica ,contra Nu conteaza cine a sesizat infractiunea, conteaza gravitatea ei si incalcarea constitutiei de catre o p...si un penal,personaje ajunse in functii publice vremelnic !

25 mai 2018 3:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.