Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Potrivit procurorilor de la Parchetul General, DNA Ploieşti ar fi folosit probe false în două dosare şi în susţinerea unei cereri de extrădare, fiind vorba despre aducerea în ţară a lui Sebastian Ghiţă, spun surse judiciare.

"Procurorii au reţinut că, în perioada aprilie - mai 2015, suspecţii Negulescu Mircea (la data săvârşirii faptelor procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti) şi Onea Lucian (procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti) ar fi determinat o persoană, prin constrângere, să întocmească în fals o sesizare şi documente care să susţină cele reclamate în conţinutul acesteia. Documentele falsificate au fost expediate Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Ploieşti şi folosite drept probe în două dosare, precum şi în susţinerea/motivarea unei cereri de extrădare", transmite Parchetul General.

Integral pe MediafaxComentarii

Si ăia de la Parchetul generale sunt bubuitor de prosti, sau doar fac pe prostii?! Ce, numai în cazul Ghiță au procedat procororii ororii de la Ploiești ca niște bandiți și ca niște mafioți odioși? Și numai cei de la Ploiesti? Pe Decebal Traian Remeș cine l-o fi „paradit” de i-a distrus sănătatea? Pe Mariana Rarinca cine o fi hăituit-o în mod ordinar, deși nu era cu nimic vinovata? Nu cumva însăși „zâna” odioasa a injustitiei române, tovarășa securistă turbată și cu creier de musca betiva Kruduța Koveși-paradeală, muma unitii model de la Ploiesti?!

24 mai 2018 20:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.