Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marcel Romanescu, primarul Târgu Jiului: Infrastructura este o problemă. Cred că suntem pe ultimul loc la dezvoltarea infrastructurii.

,,Eu vă garantez acest lucru, granițele Gorjului sunt deschise, așteptăm investitori’’, a declarat Ciprian Florescu, prefectul de Gorj.

La Dezbaterea “Investitori în Viitorul Economiei Locale” - Târgu-Jiu, de ieri, organizată de Curierul Național, Gazeta de Sud și UGIR, s-au pus bazele, în premieră, pentru realizarea unui parteneriat privind dezvoltarea investițiilor în județ. Autoritățile locale prezente au fost de acord cu această propunere. Mai mult, oamenii de afaceri prezenți la întâlnire și-au manifestat clar intenția de a investi, dar în anumite condiții.

Obiectivul evenimentului de la Târgu-Jiu a fost acela de a facilita dialogul dintre antreprenorii locali, autorităţile locale, judeţene şi centrale şi investitorii străini şi de a găsi soluţii la problemele importante cu care se confruntă judeţul Gorj. În cadrul dezbaterii, invitaţii au avut posibilitatea de a dezvolta noi relații de business şi de a cunoaște potențiali parteneri de afaceri. De asemenea, la întâlnire au fost prezenţi şi importanţi reprezentanți ai unor confederații patronale ce reprezintă interesele unor investitori italieni în România.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul GORJ 4/8 ILIE 4/8; Gorj 7/4 Hristos 7, Ilie 4; GOR.J. GOR-Georgeta, J-Jar. Jarul lui Ilie și Georgeta. Georgeta a fost mama mea, dispărută de lângă mine în anul 2004. Nu știu nici astăzi cum a murit și nici unde e îngropată.

24 mai 2018 22:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.