Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

HOROSCOP. Ziua de vineri este cea mai dificila pentru parteneriate si cupluri. Luna in Balanta ne ajuta sa sesizam discrepantele, excesele, lipsa de tact, de armonie, ipocrizia.

Din prea multa pasiune sau interes pentru siguranta materiala unii vor trece peste aceasta voce interioara dar trebuie spus ca persistenta suparatoare a conjunctiei Pluto-Luna Neagra ne arata un gol de putere in parteneriatul nostru, o teama de a ne impune personalitatea, de a ne sustine opiniile si convingerile. In cuplurile armonice poate exista doar un mic dezacord tratat cu rabdare si toleranta, care se va dizolva la inceputul lunii iulie. Zodiile cele mai incercate sunt: Berbec, Rac, Capricorn, Balanta.
Saptamana este dominata de conjunctia Pluto-Luna Neagra in semnul conducerii si dominarii - Capricorn. Multi pot avea sentimentul nesigurantei postului din cauza unor schimbari la nivelul conducerii si al vacantarii unor functii ce lasa loc luptelor pentru dominare.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.