Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Asia a venit pe lume luni fiinţa umană cu numărul şapte miliarde în persoana unei micuţe filipineze cu prenumele Danica, a cărei naştere a fost celebrată la Manilla, relatează AFP.Danica May Camacho, născută duminică, cu două minute înainte de miezul nopţii, la Jose Fabella Memorial Hospital, un spital public din capitala filipineză, este o fetiţă încântătoare de 2,5 kg.

Părinţii ei, Florante Camacho şi Camille Dalura, au fost felicitaţi de reprezentanţi ai Naţiunilor Unite, care i-au adus şi un mic tort cu această ocazie.

'Ea este atât de frumoasă ! Nu-mi vine să cred că este al şaptelea locuitor al planetei', s-a emoţionat mama ei în sala de naşteri, invadată de ziarişti.

Danica a primit o bursă de studii, iar părinţii ei o sumă de bani pentru a-şi deschide un mic magazin.

Potrivit Fondului Naţiunilor Unite pentru Populaţie (UNFPA), Republica Filipine este a 12-a ţară printre cele mai populate din lume, având 94,9 milioane de locuitori, dintre care 54 % au sub 25 de ani.
Integral pe AgerpresComentarii

soco Al saptelea sau al sapelea miliard? Cine greseste?

31 octombrie 2011 13:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.