Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Crin Antonescu a transmis, joi. un mesaj liberalilor, cu ocazia aniversării celor 143 de ani de existență a Partidului Național Liberal.

"Încă un an se adaugă, astăzi, la vârsta impresionantă a Partidului Național Liberal. Dați-mi voie dragi prieteni să vă trimit un gând bun și să vă spun că tot ceea ce vă doresc și ne doresc în acest ceas aniversar este să aveți puterea, înțelepciunea și curajul de a fi pe măsura istoriei acestui partid. La Mulți Ani!", a spus fostul lider PNL.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Gogu ba Am fost simpatizantul PNL din tata-n fiu acum pnl nu mai exista sint doar javrele pdl si citiva sugaci ai lui iohanis, acest ``partid`` trebuie sa dispara definitiv, vedeam in tine un om de stat, un adevarat presedinte, dar te-ai predat unui NAZIST infect vinzator de tara si neam,hot de case si vinzator de copii.

2 iunie 2018 13:34

kkt Zici kkrau &....pace !!!

25 mai 2018 10:30

Tot cu sloganurile tale care strălucesc de imbecilitate? Măi papagalule, după ce aproape ai omorât un partid poltic de tradiție, acum sari la bucile partidoiului ca să-l omagiezi cu niște lozinci ieftine și împuțite? Desigur că tu trebuie să pupi bucile PNL-ului, în primul rând pentru că prin intermediul PNL ai parvenit atât tu cât și țoapa aia de nevastă-ta, pe care ai trimis-o-n PE ca să facă un purcoi de bani în timp ce face bătături la găoz acolo degeaba. Mai bine du-te și ascunde-te undeva să nu te mai vadă nimeni, pentru că deși ai fost un papagal gureș, n-ai fost bun de nimic, ai vrut și tu să fii președintele țării cu orice preț, făcând o alianță politică cu neo-PCR-ul lui Ponta care amândoi ți-au dat o muie de n-ai putut-o duce, imbecilule. Te fut în gură!

25 mai 2018 6:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.