Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Iată principalele declarații ale președintelui:

”Să construim autostrăzile mai repede”

”Am aflat că în afară de marii producători avem peste 1.000 de firme românești care produc piese și subansamble pentru industria auto”

”Nu cred că vă așteptați cu un Duster în spate să vorbim despre astfel de lucruri (n.r. - justiție)”

”E treaba inițiatorilor dacă vor să clarifice un demers sau nu” spune președintele referitor la desecretizarea memorandumului privind mutarea ambasadei la Ierusalim.

”Toți guvernanții s-au lăudat cu mii și mii de kilometri de autostradă, dar realizările nu au fost pe măsură. Nu vreau să fiu înțeles greșit, au fost făcute progrese, dar trebuie să ne mișcăm cu altă viteză, în acest sens a fost făcută atenționarea mea, nu a fost făcută cu răutate. Sunt bani, trebuie folosiți”

”Am văzut la diferiți politicieni o atitudine de băieți supărați că au fost prinși cu mâța-n sac. Mi s-au părut artificial jigniți, supărați. Mi s-a părut că acest cuvânt, eurofuscat, ar descrie foarte bine această reacție”

Klaus Iohannis a fost joi la Mioveni, unde, printre altele, a vizitat uzinele Dacia și chiar a condus un Duster, despre care a spus că îi ”place”.


Comentarii

@Ionut Petre Bai activistule securistoid, nu mai manca tu rahat cu "lingura escavatorului", caci a obtine bani de la UE e tot una cu a smulge un bănuț de la un scotian, sau a pacali un evreu cu un dolar găurit. Birocratia de aolo si piedicile pe care ti le pun in "accesarea" de fonduri te fac sa vii acasa si sa-ti bati copiii, sau, mai rau, sa-ti "paradesti" sotia pe la mansarda. De aia a si fost Ciorosica un premier exceptional, că nici nu si-a propus sa scoata vreun banutz de la scotienii bruxelezi. Si ce piedici pun UE-iștii, dar ce răngi între spițe bagă alde Iohannis si autistii sai din Piata Victoriei! Ceva rezerve de napalm și ceva bombe si tiribombe n-or mai avea baietii de bine?! Boxuri și pistoșașe, slavă Domnului au! La fel ca la revuluție apar de nicaieri și pustile de asalt ... Un om care castiga alegeri prin „crearea de emoție” este in stare de orice!

25 mai 2018 16:02

gaozar bolshevic depistat 20:40. Pute a cacat. Deci, e "v"

25 mai 2018 9:11

@V Pai, până ieri-alaltaieri, nu-l interesau autoastrăzile ca atare (exceptând Pitești-Sibiu...), ci modificarea și gigantizarea dormitorului cu adăpost antiatomic de la Vila Lac-3, reabilitarea Cotrocenilor, dotarea cu peluza a la Casa Blanca și multe-multe pleziruri turistice. Acum a venit randul nu atat al autostrăzilor, cât al demolarii a tot ce face PSD și cărămida Dăncioiu. Șo pă ei, futu-le muma-n cur, ca daca il pun pe Cioloș sef la gubiernul meu, nu mai trebe să aleagă Bruxellul intre mine și el la cotroceneală!

24 mai 2018 20:40

v Ghiolbanis, astia au actionat conform dictonului tau "pas cu pas". Tu parca esti pe post de presedinte mai de mult decit de ieri. Tu ce ai facut pt construirea de autostrazi, spitale,etc. Sa nu-mi spui ca nu era in atributia ta si acuma este. Sintem de risul Europei ce lent si scump construim autostrazi (in general fara tuneluri, viaducte,etc)

24 mai 2018 16:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.