Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ramona Dzitac, fostă membră a PMP Lugoj, acuză că a fost bătută de către Flavius Luca, unul dintre colegii din PMP, pe care l-ar fi pomenit în comunicatul de presă remis pentru a-şi anunţa demisia din partid.

Dzitac povesteşte că Luca a intrat în biroul firmei unde lucrează şi ar fi lovit-o de mai multe ori, reproşându-i că i-ar fi menţionat numele în comunicat. Aceasta a sunat la 112 şi o maşină de la SMURD a dus-o la serviciul de urgenţe din Lugoj. “Am fost la farmacie şi după ce m-am întors în birou, la o secundă m-am trezit cu el. În momentul ala m-a sunat Fedor(n.r. Fedor Maşniţa – consilier local PMP). Când am văzut că a intrat peste mine, am răspuns la telefon şi l-am lăsat deschis. A început să-mi dea cu palmele peste faţă. Cu pumnii în piept, mi-a dat un pumn în abdomen. Şi după aia a început să mă ameninţe, că dacă nu îl las în pace îmi taie gâtul şi se ocupă şi de copilul meu”, a declarat Ramona Dzitac.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.