Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mircea Badea a comparat PSD-ul cu o vacă de mare, un mamifer acvatic extrem de docil.

"Mi se pare că PSD este o vacă de mare. Ştiţi ce face vaca de mare? Vaca de mare e foarte mare. Stă ca o vacă aşa, adică e în apa aşa....şi trec unii cu bărcile cu motor. Ea o arde aşa mai pe la suprafaţă şi uneori, trec ăia cu bărcile cu motor şi cu cu elicea le rănesc pe spate foarte rău, pe vacile de mare. Dar ele, săracele, sunt născute aşa, cum să vă zic, reflexive. Probabil şi va vaca de mare e tristă la un moment dat", a comentat Mircea Badea.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Paul Niculescu Mizilic Bufonul ăsta răsuflat, în loc să tacă, se trezește grohăind aiurea. PSD-ul a fost dintotdeauna o turmă de porci mistreți care a distrus țara asta începând cu 1990 încoace. Că turma a preferat să pună o scroafă premier de fațadă e altceva. Păcăliciul asta pe care l-a scăpat gura de câteva ori pe vremea când Băsescu era premier despre faptul că PSD a făcut mult rău României, acum linge bucile lui Dragnea cu o docilitate demnă de admirat la un lingău fanatic ce este ca slugă a Varanului și implicit a PSD-ului. Iar el sărmanul păcălici, e un fel de bou care mugește în emisiunea lui ineptă degeaba, pentru că rostul și rezultatele emisiunii lui de doi bani sunt nule pentru țara asta. El și Mihai Gâdea, doi bivoli imbecili loviți de streche.

24 mai 2018 19:12

Snaider Paul Vaca de mare asteapta taurul de ocean ! Poate, poate....

24 mai 2018 12:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.