Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Bloggerița Raluca Roșu a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 al apartamentului său.

Raluca Roșu a fost găsită cu corpul zdrobit de caldarâmul din fața blocului ei. Polițiștii Secției 6 au fost anunțați că în curtea unui imobil de pe strada Tunari se află o femeie inconștientă. Ea a fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, însă medicii nu au mai putut s-o salveze.

Polișiștii au stabilit că Raluca Roșu s-a aruncat de la etajul 6 al apartamentului său. În noaptea în care s-a produs nenorocirea ea se mai afla în casă cu o prietenă. A rugat-o să coboare până la magazin pentru cumpărături, iar în momentul în care a rămas singură s-a aruncat în gol.

Continuarea pe antena3.ro


Comentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul De cînd am fost avortat pe lumea asta sub forma unui căcat de către mama mea Georgeta, m-am simțit sfînt în ciuda mirosului puternic de căcat. Georgeta a fost mama mea, care a dispărut de lângă mine, iar eu nu știu nici acum unde e îngropată. Ulterior mi-a fost trimisă clona ei, clonă pe care am preferat să o fut în gură zilnic. Iar eu ca un sfînt ce sunt, în fiecare zi sunt futut în gură de clona tatălui meu care are pula mare. Vă fut în cur, cu respect. Eu sunt Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul, același din Vechiul Testament, prooroc sfînt cu pula mare.

24 mai 2018 19:22

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Din crimele-avorturi rezultă sinucideri.

24 mai 2018 15:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.