Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a spus, într-un discurs ţinut la Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), că în România cea mai mare provocare este acum păstrarea independenţei judecătorilor şi procurorilor şi stabilitatea legislativă, acestea fiind vitale pentru ca procurorii anticorupţie să fie eficienţi.

Ea a afirmat că investigaţiile DNA au fost primite cu speranţă şi încredere de societate, dar, în egală măsură, rezultatele procurorilor au determinat o contrareacţie şi au existat încercări repetate de a modifica legislaţia anticorupţie pentru a limita instrumentele legislative folosite de procurorii anticorupţie sau dezincriminarea unor fapte.
 
„Au existat încercări repetate de a modifica legislaţia anticorupţie pentru a limita instrumentele legislative folosite de procurorii anticorupţie sau dezincriminarea unor fapte. Au fost situaţii în care s-a refuzat ridicarea imunităţii politicienilor acuzaţi de infracţiuni de corupţie. Pe lângă aceste încercări, întregul sistem de justiţie s-a confruntat cu atacuri prin ştiri false sau prin declaraţii publice de natură să slăbească încrederea în justiţie.
 
Cea mai mare provocare în România este acum păstrarea independenţei judecătorilor şi procurorilor şi stabilitatea legislativă, acestea fiind vitale pentru ca procurorii anticorupţie să fie eficienţi.

Integral pe AdevărulComentarii

v De cita "admiratie" se bucura Chiopvesoaica. "Sigur" toti care scriu defavorabil de ea, sint "penali", sau "hoti" neprinsi. Chiovesoaico sa nu se schimbe nimic in justitie, ca totul este "perfect". La unii care au declarat ca au dat milioane de euro, in stinga si in dreapta, au primit o mica pedeapsa, iar cei care s-au opus conducerii paralele au primit ani grei de inchisoare.

25 mai 2018 16:47

alupigus, radical psd-ist sunt Dacian-Urinian Pizdoş-100 şi fuck (sex-) appel să sugeţi EURO-poolla & să #REZISTAŢI!

24 mai 2018 19:46

Hop, hop și iar hop a vorbit și Ion Pop cel PROST. Dacă tăceai știai numai tu că ești prost, așa ai dat de știre .

24 mai 2018 14:23

alupigus, radical psd-ist as fute-n cur asa cum ma futea pe mine tata. Extrem de violent, pe la spate!

24 mai 2018 14:22

@alupigus-psd-ist Foloseste-ti limba ca vad ca e dotata pt. asa ceva.

24 mai 2018 12:42

Auzi dudue nu le spui si despre achitările în lanț? Nu le spui despre secția de elita de la Ploiești, plina de PENALI?

24 mai 2018 10:58

NERO Kovesi, fa nesimtito, marturiseste la ONU, cum ai inlocuit Constitutia, Codurile de procedura civila si penala - cu contracte incheiate cu SRI (ex- Securitatea comunista). Nu te mai crede nimeni, fa Kovesi, nici la ONU, caci se cunoaste, cum ai arestat pe cetateni, fara judecata si fara dovezi. Mincinoaso, trasni-te-ar Dumnezeu....

24 mai 2018 10:47

alupigus, radical psd-ist As futeo-n cur daca as avea cu ce...

24 mai 2018 9:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.