Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine, referitor la ancheta care îl vizează pe fostul procuror al DNA Ploieşti, Lucian Onea, că neregulile au început să iasă la suprafaţa, menţionând că "acum un an şi ceva nimeni nu avea curajul să critice DNA".

"Acum un an şi ceva nimeni nu avea curajul să critice DNA, totul era numai în culorile cele mai optimiste. Dupa aceea am intrat în a doua etapă, în care în spaţiul public au început să apară fisuri, aceste comportamente, acte inadminisbile din parte procurorilor. Am intrat în a treia etapă, în care lucrurile au ieşit la suprafaţă, nu toate. Suntem la momentul în care adevărul a început să iasă la suprafaţă, un adevăr intolerabil cu exigenţele statului de drept, cu statutul de cetăţean european, timp în care procurorul să facă anchetă ca acum nu ştiu câte zeci de ani, în care procurorul să falsifice probe", a declarat Tudorel Toader la România TV.

Integral pe MediafaxComentarii

Gicu ......au iesit la suprafata, numai TU, te scufunzi... La asa alegatori, alesii pe masura! Ne meritam soarta, sa fim condusi de hoti, mincinosi, penali!

24 mai 2018 8:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.