Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mircea Badea critică Partidul Național Liberal după ce și-a asumat plângerea făcută de Ludovic Orban, liderul PNL, împotriva premierului Dăncilă. Orban a acuzat-o pe Viorica de înaltă trădare.

Mircea Badea s-a declarat bucuros de faptul că partidul și-a asumat acțiunea lui Orban fiindcă, în opinia sa, astfel se va ajunge la dispariția PNL.

„Eu continui sa fiu bucuros pentru plângerea făcută de domnul Orban. Mă bucur că PNL își asumă pentru că eu cred că PNL-ul nu mai e PNL de foarte mult timp. Sunt oameni de-ai lui Dan Diaconescu.. PNL este o iluzie. PNL a murit și el demult. Există acest PDL coafat altfel. Această mizerie făcută de Orban, împreună cu Werner, va conduce la dispariția PNL. Eu sunt bucuros de ce se întâmplă. O să-i ia mama dracu în curând. Dânșii sunt niște susținători ai abuzurilor, niște susținători ai puterii abuzive. Sunt susținătorii a tot ceea ce eu detest profund. Și sper să dispară”, a spus Mircea Badea la „Sinteza Zilei”.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Ha, ha, ha! Păcăliciul Mircea Badea se mai cacă pe gură odată la emisiunea lui În Găozul Presei, emisiune în care acest păcălici scobește-n cur presa românească degeaba, punând în evidență numai elanul tineresc muncitoresc revoluționar cu care el și celelalte potăi prăpădide de la Haznaua 3 sărută-n cur PSD-ul. Măi măscăriciule, ce știi tu respre liberalism și despre politică? Tu nu ești în stare s-o ții în lesă pe vedeata aia de nevastă-ta care s-a îngrășat 40 de kilograme și-ți dai cu părerea despre abuzurile statului paralel ocult? Marș înapoi la curul Varanului și fă-i o felație!

23 mai 2018 17:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.