Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că există bani de pensii şi salarii şi nu vrea să creeze îngrijorări gratuite. Reacția premierului a venit după ce şeful statului a întrebat Guvernul dacă sunt aceşti bani până la finalul anului.

„În mod sigur există salarii pentru pensii şi salarii şi aş vrea să nu creăm îngrijorări. Sunt bani de salarii şi pensii. Domnul preşedinte poate să spună, e opinia dumnealui, dar eu vă spun că avem bani de salarii şi pensii (…) În 2016 nu avea acreditate autorităţile de management. Am pornit de la 0 absorbţie şi avem 16% faţă de media europeană de 18%. Avem în spate ţări precum Germania sau Italia. Am făcut eforturi mari cu ministrul Fondurilor Europene şi cu ceilalţi miniştri. Domnul preşedinte s-a referit la 2014-2020”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, potrivit România Tv.

Întrebată dacă nu ar trebui să discute cu şeful statului situaţia, Dăncilă a răspuns: „Nu îmi permit să chem eu preşedintele la o discuţie”.

Integral pe CotidianulComentarii

Victor Viorel Sigur madam Dancila ca avetzi bani ca imprumutatzi de unde putetzi si cu dobanzi tot mai mari...va doare-n cur ca copiii si nepotziii nostri vor plati datoriile...Voi, PSD-istii astia de "caviar" imbuibatzi, voi si neamurile si-n special odraslele voastre s-o ducetzi bine...Vezi analizele Uniunii Europene despre Romania ca saracia da pe dinafara...a ajuns la cote alarmante...

23 mai 2018 17:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.