Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Serena Williams nu va fi cap de serie la turneul de la Roland Garros şi va trebui să se dueleze cu adversare puternice, ea pierzându-şi statutul de lider după ce a născut. Halep şi Şarapova susţin că o tenismenă ar trebui să aibă clasamentul protejat în intervalul în care lipseşte din competiţie pentru a deveni mamă."Este un lucru normal să dai naştere unui copil. Este normal să ai clasamentul protejat... Este mai mult decât tenis. Opinia mea este că este normal să ai clasamentul protejat când naşti”, a spus Simona Halep, citată de New York Post.

Integral pe ProSportComentarii

Mamos tenismenul Ba eu zic ca daca faci gemeni sau tripleti clasamentul sa fie protejat pana la majorarea acestora.Mai mult, pe timpul cat esti gravida sa ti se acorde lunar niste puncte pana la evenimentul nasterii , iar dupa, un alt cuantum de puncte.Asa vom incuraja natalitatea si tenisul femenin. Sa fim seriosi, nimeni nu te obliga sa joci tenis profesionist sau sa ramai gravida. E o alegere personala .

23 mai 2018 17:02

John Doe In tenis nu e ca la serviciu. E ca in tenis...

23 mai 2018 14:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.