Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

”Demersul l-am făcut din proprie inițiativă, eu mi l-am asumat. Dacă erau alte forțe s-ar fi recurs la altceva, poate un procuror ar fi făcut o sesizare”, a afirmat Orban. ”Sunt un om responsabil, sunt un om care traieste pe propriile picoare, care își asumă integral răspunderea și si riscurile pentru toate demersurile sale”, a adăugat el.


Comentarii

Apel la bun simt Inainte de a fi psd-ist, pnl-ist ar trebui sa fim romani si oameni simtiti si rationali. L-am votat pe Basescu dat m-am scarbit de el si de Elena Udrea. Dintre cei care au votat Dragnea e cineva scarbit de concesiile pe care le face UDMR, de eliminarea investitiilor publice, de revolutia lui fiscala care a adus 2 miluarde de euro in la buget in fiecare lun, de analfabetismului premierului care n-a fost votata de cei din Videle nici macar primar,... In conditiile in care svea tot sprijinul CJ condus de Dracnea.

27 mai 2018 23:27

Aurolacii lui Dragnea cel care ducea vin scump la SRI Acelasi Dragnea cel care alerga slugarnic dupa Kovesi sa-i dea sa guste sorici, face statul paralel vinovat pt neimplinirea promisiunilor ele ctorale neststenabile. Acelasi Dragnea care juca tenis cu Coldea si Maior promitea eliminarea impozitelor pt salarii sun 2000 de lei. Astazi salariile sub 2000 sunt impozitate. S-au jurat minstrii ca vor fi incasari cu 30% mai mari in urma revolutiei fiscale si ca nu vor scadea salarii. As putea continua cu zeci de alte argumente care dovedesc minciunile PSD, futu-va mortii mamelor voastre de imbecili!

27 mai 2018 16:20

Aurolacii lui Iohannis nu se pot exprima alfel decât prin vulgarități de ultimă scârboșenie. Dar este un fapt absolut normal. Le lipsesc cu desăvârșire argumentele, limbajul le este sărac, iar buna cuviință ... ce să mai vorbim?! Pe urmă se miră însă că oamenii sănătoși la cap nu-i votează!

26 mai 2018 16:12

alupigus, radical psd-ist Nu ma fute si pe mine nimeni in cur azi?

26 mai 2018 15:57

v, membru PSD Nu va faceti griji, D-l Dragnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare! Nu credeti minciunile sorosiste. PSD nu pierde parlamentari, ci castiga parlamentari. Doar azi au trecut la PSD 30 de parlamentari! Preturile scad, D-l Dragnea creste in sondaje, avem autostrazi date in folosinta de guvernarea PSD in fiecare judet, metrou in fiecare cartier bucurestean, etc.

25 mai 2018 18:39

gaozar bolshevic incontinent detectat: 10:55

25 mai 2018 16:48

a lu` pigus Tot din propria initiativa, iti urez mandolinist labar un calduros si multiplu..... ALUPIGUS !!!

24 mai 2018 10:55

Uta Orbane sau mai Viorica, nu mai incerca sa ne convingi ce esti idiot ca deja stim,ce e mai grav e ca nu ai convins inca toti oamenii,de ce crezi ca il prefera ala pe urinolog??

23 mai 2018 21:25

Din proprie inițiativă ca să ajungi la găozul slăvit. Fa Lodovico, ești absolut in-CUR-abilă! La fel precum prostituata Cur de Fier din „Obeliscul negru” al lui Erich Maria Remarque

23 mai 2018 21:01

S-a dus draqului și PNL-ul, trebuie sa votati doar PSD! Altfel va ia mama dracului, adica mama lui Dracnea!

23 mai 2018 18:28

gaozar bolshevic imbecil detectat: 11:50

23 mai 2018 13:29

S-a dus draqului și PNL-ul, asemena PNTCD Orbane, nici nu știi cât de neînsemnat începi să fii !!!

23 mai 2018 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.