Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) sunt aşteptaţi să pronunţe miercuri decizia definitivă în dosarul "Gala Bute", în care fostul ministru al Dezvoltării Elena Udrea, aflată în Costa Rica, a fost condamnată în primă instanţă la şase ani de închisoare.La ultimul termen din dosarul Gala Bute, procurorul de caz a cerut instanţei pedepse majorate şi condamnare cu executare pentru cei care au primit pedepse cu suspendare pe fond. Elena Udrea a fost condamnată, în primă instanţă, la 6 ani de închisoare.

Avocatul fostului ministru a cerut, tot la ultimul termen din dosarul Gala Bute, eliminarea probelor obţinute cu ajutorul SRI, menţionând că acestea sunt nelegale. Apărătorul a mai solicitat rejudecarea dosarului.

Integral pe MediafaxComentarii

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD Romania trebuia pedepsita pentru a ales presedinte namtz. Am consiliat ciuma rosie astfel incat sa prosteasca imbecilul popor roman ("stupid people" cum spunea evreul nostru Silviu Brucan, alias Saul Bruckner) cu programul de guvernare "cacat si miere" cu care P$D a castigat alegerile "en fanfare". Odata ajunsi la putere, uneltele noastre (Levy Dracnea, Ana Birchall) au taiat toate cheltuielile pentru infrastructura, au distrus educatia, care si-asa era subreda, au alungat multi dintre investitorii straini. Puterea de cumparare a scazut cu 22% in doar 18 luni. Ce mai ramas valoros in tara- Transgaz, Hidroelectrica, Gaze naturale, etc- va fi cedat la pret de nimic unor firme israeliene. Am putea concluziona ca ne-a reusit, nu?

23 mai 2018 13:06

alupigus, fiul porcar al lui Liviu Dragnea Cum a indraznit DNA sa se lege de Elena Udrea? Muie DNA!

23 mai 2018 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.