Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

"Guvernul și PSD trebuie să le spună urgent românilor ce au de gând cu Pilonul II de pensii și dacă mai au bani pentru pensii și salarii până la sfârșitul anului. Sunt clarificări necesare pentru a lămuri harababura totală pe care tot ei au creat-o", a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.


Comentarii

DAN capitan Ideea asta cu ''Hitler'' v-a dictat-o seful ierarhic de la organizatia locala PSD?

23 mai 2018 17:16

Dorel Bai frate ce de comentatorii a platit PSD-ul sa posteze aici..saracilor...''alupigus'' chiar aia sa faci decat sa comentezi aiurea

23 mai 2018 17:10

alupigus DU-TE BA-N PULA MEA DE IMBECIL CU IMBARLIGATURILE TALE !

23 mai 2018 17:00

Oare să fie o pură întâmplare comportamentul asemănător a lui Iohanis cu cel al lui Hitler? Și Hitler a ”transpirat” lucrând la devalorizarea mărcii germane. Și Hitler a ”transpirat” la scăderea nivelului de trai al germanilor. Și Hitler a organizat mitinguri ILEGALE, punând bătăușii S.A. să lovească cetățenii care nu împărtășeau ideologia NAZISTĂ! Toate acestea, enumerate mai sus, și mai mari ca acestea NAZISTUL DE IOHANIS le-a comis ! Acest Iohanis se inspira de manualul lui HITLER ”Mein Kampf” Ba chiar și-a găsit și CRIMINALI și MANIPULATORI, asemenea lui Hitler. Acest Iohanis o are pe Laura Kurvesi pe postul lui Martin BORMANN, iar pe Ludovic Orban pe postul lui Joseph Goebbels. Iohanis este un personaj toxic ! Iohanis se ”închina” la chipul lui Hitler!!!! Acest Iohanis se inspiră din manifestul politic al lui Adolf Hitler și ”Biblia” ideologiei naziste!!!.

23 mai 2018 13:43

Tot acest scandal, lansat de NAZISTUL GHIOLBANIS în spațiul public are menirea de a masca existenta STATULUI PARALEL Iohanis are informații despre faptul că ilegalitățile făcute de MERCENARII din DNA și SRI sunt pe cale să iasă la suprafață, iar el se gândește că dacă va reuși să stârnească un scandal mai mare .....scapă. Nu întâmplător Orban s-a întâlnit cu Merkel, iar papagalul de Orban a executat comanda. Dezvăluiri „bombă” ies la iveală după ce Lucian Onea și Mircea Negulescu au aflat că sunt urmăriți penal. Surse din Parchetul General au declarat pentru revista Q Magazine, că în timp ce Lucian Onea, șeful DNA Ploiești a fost deja pus sub acuzare, ceea ce a determinat demisia acestuia luni seara, procurorul Mircea Negulescu a devenit martor sub acoperire, colaborează cu procurorul de caz și a scris deja 50 de pagini în care o denunță pe Laura Codruța Kovesi. Negulescu a descris cu lux de amănunte absolut toate detaliile intervențiilor pe care Kovesi le-a făcut în dosarele instrumentate de acesta. Mircea Negulescu a fost confruntat cu perspectiva unei posibile condamnări cu închisoare la 25 de ani pentru represiune nedreaptă și pentru fabricarea unor probe false care au indus în eroare judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. A fost motivul pentru care acesta a decis în final să colaboreze cu anchetatorii. Consiliul Superior al Magistraturii are datoria de a se autosesiza și de a garanta nu doar independența judecătorilor, ci și a procurorilor.

23 mai 2018 13:42

Vasile Gheorghe se vede că ești prost, de nu mai știi nici cum te cheamă. Pe altă pagină te dai Gheorghe Ion, aici ești Vasile Gheorghe ....... Ori ești și una și alta ....așteaptă și tu referendumul pentru definirea familiei. Vedeți fraților, oameni din aștea sunt agreați de Ioannis ....... fără viitor.

23 mai 2018 13:41

Vasile Gheorghe Vor fi bani de pensii si salarii ca guvernul asta incompetent si impotent se imprumuta in draci de peste tot indiferent de banci,din tzara sau strainatate si indiferent de dobanzi...Vor plati copiii si nepotzii nostrii...Dar i-i doare-n cur...Dupa PSD+ALDE-isti potopul...Ei s-o duca bine, cu nemurile si camarilele lor...

23 mai 2018 12:42

crestinu` si....nu prea Sa le spuna tuturor CETATENILOR ROMANI bai sasule ! Tu, oricum nu te consideri a fi roman !!!

23 mai 2018 10:56

ADMIRATOARE Herr Werner s-agatza de-un fir de pai, ca inecatul ! Brutal si agresiv, baga panica in cetateni-dupa modelul blestemat al criminalului in serie Hitler. Herr Werner, calmeaza-te : sunt bani pt pensii, si sunt bani pt Popor. Dar, nu mai sunt bani pt sleahta ta si-a lui Basescu, de hozti, nu ti-a iesit pasenta cu "guevrnul meu".

23 mai 2018 7:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.