Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat, marţi, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este acuzat mărturie mincinoasă.

Totodată, instanţa a decis schimbarea încadrării juridice din mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului în cea de mărturie mincinoasă. Decizia nu este definitivă.

Tăriceanu a vorbit marți seară la Antena 3 despre decizia judecătorilor.

„Este o zi apare pe care nu mi-aș fi imaginat că am să o trăiesc vreodată. Nu se poate rezuma totul la o problemă strict de ordin personal. Demersurile mele din ultimii ani de demasca cele făcute de statul paralel nu au izvorât dintr-o problemă personală. Atitutdinea m-a costat enorm pe plan politic și personal, însă nu m-a clintit câtuși de puțin. Mă gândesc la soarta multor cetățeni simpli care au devenit victime ale sistemului care a funcționat în România peste zece ani, fără ca să se poată apăra”, a spus el.


Comentarii

Tariceanu Da, recunosc ca am mintit dar asta nu a influentat cu numic procesul. Am sa mint si in continuare ori de cate ori va fi cazul , ca ce, nu am voie sa ma joc si eu cu libertatea cuvantului si ignorarea justitiei ?Ori sunt al doi-lea mincinos in stat ori nimic !

23 mai 2018 10:52

@22 mai 2018 22:45 Felicitari? Domnule? Iar se lasã cu scârtâit de buci, la cât i se pupã curul ãstuia.

22 mai 2018 23:44

FELICITARI DOMNULE TARICEANU Va doresc multa sanatate, intelepciune si putere pentru DESTRUCTURAREA staului paralel, condus de SRI si DNA, unde vremelnic se afla si BOUL de Iohanis

22 mai 2018 22:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.