Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vicepreşedintele PMP, Radu Cristescu, a fost dat afară marţi din şedinţa Consiliului Executiv Naţional al Partidului Mişcarea Populară, de Traian Băsescu, după ce acesta a pornit un atac asupra lui Eugen Tomac, fostul preşedinte cerându-i acestuia să vină cu probe pentru afirmaţiile făcute.

De asemenea, liderul PMP l-a ameninţat pe Radu Cristescu cu excluderea dn partid dacă nu se vor dovedi adevărate afirmaţiile pe care acesta le-a făcut săptămâna trecută pe pagina sa de Facebook, atunci când l-a acuzat pe Eugen Tomac că ar fi îngropat partidul pe toate fronturile.

Integral pe MediafaxComentarii

pedelistul ...liberal Base` are impresia ca e mai sustinut in Moldova sovietica ca-n Rrhhomanica ! Si....are dreptate - da`...la ce-i foloseste....?!

23 mai 2018 10:54

Braian Tasescu Pai chiar asa, tolomacul cu mutra bovina Tomac asta, altereaza imaginea oricarui partid - nu numai a adunaturii PMP. Stupizenii slobozeste acest Tomac...

23 mai 2018 7:52

Je Rusnacul asta Evgheni Tomac, pripasit pe aici, este gaselnita chiorului ca marioneta care sa-i execute ordinele intocmai si la timp. Afara cu ei amandoi, daca vreti ca partidul sa mai aiba vreun viitor la urmatoarele alegeri si sa treaca pragul electoral.

23 mai 2018 7:49

coco Basescule,Radu Cristescu are dreptate.Tomac este cea mai proasta imagine pentru electorat.

23 mai 2018 5:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.