Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„În 2016 nu s-a făcut nimic, în 2017 am turat motoarele la maximum. (…) Ar fi fost foarte util pentru România dacă în 2016 domnul preşedinte Iohannis ar fi ieşit cu aceste atenţionări. În 2017 am recuperat un an de întârziere. Un an care, din punctual meu de vedere al fondurilor europene, ar trebui să iasă din program. Pentru că nu există 2016”, a spus Rovana Plumb la Antena 3.

Ministrul Fondurilor Europene i-a răspuns preşedintelui Iohannis şi pe tema prezentării datelor actualizate în ceea ce priveşte absorţia de fonduri europene, Rovana Plumb precizând că ultima informare cu date actualizate a făcut-o pe 8 mai.

„Datele la zi eu pot să vi le spun, avem 16% rată de absorţie faţă de 18% media europeană. Un guvern care lucrează în tensiune şi în presiune nu poate să aibă eficienţă maximă”, a mai spus Rovana Plumb, potrivit mediafax.ro.

Integral pe CotidianulComentarii

Viorel Ilie Madam Rovana, pe unde a-i trecut tu s-a uscat si iarba, ai falimentat fabrica de cosmetice Miraj (si o multzime de femei au ajuns in somaj),cat ai fost Ministru Mediului a fost varful taierilor nelegale de paduri si a gropilor de gunoi fara avize de mediu ( de ne-a bagat Comisia Europeana in infrigement).Iar acum ca Ministru ptr atragerea fondurilor europene mai mult te plimbi ptr shoping la Bruxelles...Stiu ca ai facut un lucru bun: a-i dat Hotarare de Guvern ca sa treaca Insula Belina din proprietatea poporului in proprietatea particulara a lui Dragnea,via Consiliul Judetzean Teleorman si Tel Drum...Si a-i mai facut un lucru bun: i-ai luat lui fi-tu Maserati....

23 mai 2018 18:06

DOG Ciolos cu tehnokakatii fomisti, da, au atras si ei ceva, dar nu le-a iesit magaria : au atras 12 milioane Euro din Buget, sa transfere banii in niste conturi de borfasi din Franta, pt pietroiul "uratenia pamantului" ! Au muncit tehnokakatii lu' Johanis "guvernul meu", sa praduiasca 12 milioane Euro, dar, nu le-a iesit schema, au fost opriti de PSD, noroc cu astia, ca s-au trezit in ultima clipa, sa stopeze praduiala lu' Ciolos.

23 mai 2018 7:06

Inca un HANDICAPAT de #rezist - ion petre de la bucale ! bai jeg imputit, tu nu esti capabil sa emiti o propozitie logica, dar sa eleborezi un program. La criticat ...... Unde erai cand PDL, actualul PNL inchideau spitale? Unde erai cand LABAGII de Ciolos și Iohanis, in 2016, nu au atras un euro de la Uniunea Europeana?

22 mai 2018 21:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.