Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul european pentru Politica Regională, Corina Crețu, afirmă că "România nu a fost pregătită suficient, în 2007, pentru a accesa fondurile europene". Afirmația oficialului european a fost făcută în timpul unei vizite efectuate marți la Insula de Agrement din Bacău, un proiect care a pierdut mai multe milioane de euro din cauza deficiențelor tehnice de proiectare.

"Eu cred ca România nu a fost pregătită suficient în 2007 pentru accesarea fondurilor europene cu proiecte de calitate. După cum vedeți, avem foarte multe întârzieri acumulate de-a lungul anilor", a spus Corina Crețu, înainte de a adăuga: "De aceea suntem pe teren, tragem semnale de alarmă acolo unde este cazul tocmai pentru a ajuta".  

Integral pe HotnewsComentarii

socotitorul de serviciu Rrhhomanica n-a fost pregatita ....de loc sa adere la UE in 2007 ! In schimb, conducatorii de atunci - DA !!! Ei au beneficiat (si beneficiaza !!!) de toate drepturile posibile ! Romanii de rand, doar....platesc si le asculta miorlaielile ca...."de ce nu pot " sa introduca si tara ! Deocamdata , noi , romanii suntem toooot in ....mUE !

23 mai 2018 10:47

PDL ist inrait In 2007, guvernul PDL alias Basescu, alias Boc, Udrea, Videanu, Popoviciu ala, si alti borfasi, praduiau la sange Bugetul, caci, nu erua obligati sa justifice jaful. Basescu si PDL (PNL) se fereau ca de drak' in 2007, sa investeasca in Romania banii Europeni. Astia, nu puteau sa fie furati. Ulterior, borfasii Javrei, au fost arestati si condamanti - cativa doar, dar, banii publici n-au fost recuperati (Costa Rica, Panama). Cancerul Basescu si metastazele PDL-canceroase...

23 mai 2018 8:01

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD (alias Dacian-Romanian Pizdoş) reţineţi ce vă spun io în cunoştinţă de cauză - suptul EURO-poollii e o ARTĂ (belle-ită, n.m.) - nu e suficient să te prefukci că o fukci, ci trebuie mai întâi să obţii şi un ... CERTIFICAT ISO 9001 şi să dai examen de capacitate de "absorbţie" (că dacă nu, atunci tinzi în mod reflex să scuipi, n.m.)! Cu respect, DR-P

23 mai 2018 0:57

Moshe Klughaft, strategul israelian al PSD Romania trebuia pedepsita pentru a ales presedinte namtz. Am consiliat ciuma rosie astfel incat sa prosteasca imbecilul popor roman ("stupid people" cum spunea evreul nostru Silviu Brucan, alias Saul Bruckner) cu programul de guvernare "cacat si miere" cu care P$D a castigat alegerile "en fanfare". Odata ajunsi la putere, uneltele noastre (Levy Dracnea, Ana Birchall) au taiat toate cheltuielile pentru infrastructura, au distrus educatia, care si-asa era subreda, au alungat multi dintre investitorii straini. Puterea de cumparare a scazut cu 22% in doar 18 luni. Ce mai ramas valoros in tara- Transgaz, Hidroelectrica, Gaze naturale, etc- va fi cedat la pret de nimic unor firme israeliene. Am putea concluziona ca ne-a reusit, nu?

22 mai 2018 16:26

rex daciae Adica nu ati avut coordonatori de proiect, pe romaneste, si nu ati format. O problema a fost si cofinantarea. Cea mai grea a fost accesul la fonduri, posibil doar prin furca caudina.

22 mai 2018 14:19

alupigus, fiu de parlamentar PSD de Teleorman De fiecare data cand o vad, fac laba.

22 mai 2018 14:04

Stelian Si dupa 11 ani nu credeti ca era cazul sa va pregatiti oameni de specialitate pentru asta??? Toate Guvernele au numit doar oligofreni de partid in functii banoase si ATAT!!!!!! Estul e democratie mioritica, cu bata in mana!!!!!!

22 mai 2018 13:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.