Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să comenteze plângerea penală pe care liderul PNL, Ludovic Orban, a depus-o împotriva premierului Viorica Dăncilă, afirmând că nu dorește „să apară impresia” că ar dori să influențeze ancheta în acest caz.

„În niciun caz nu vreau să apară impresia că prin declarațiile pe care le fac aș putea sau aș vrea să influențez ancheta. Deci simplu și clar, nu comentez”, a adăugat acesta.

Integral pe HotnewsComentarii

Intre geaca rosie si pozitia mutului - doar prostie! Prostie, cinism si ceva nazism. Cum dracu ne potcovim singuri ba cu o aschimodie inteligenta ca Basescu, ba cu un neamtz aratos, dar prost, ca individul in discutie. Pana la urma da foc ba la una, ba alta, pana ia foc insasi mamaliga numita Romania!

22 mai 2018 7:34

FBI-EYE Da' ce guitzai si grohaiai tu, Herr Werner, impotriva PSD-isitilor, acuzati pe nedrept, de SRI in complicitate cu DNA/Kovesi, asa ai comis doua Lovituri de Stat. Pe-a treia o vei incasa fix, in dovleacul ala mare...

21 mai 2018 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.