Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Viorica Dăncilă a catalogat plângerea penală făcută împotriva sa de preşedintele PNL, Ludovic Orban, ca fiind "un act deplasat", precizând că este convinsă că justiţia va găsi ridicolă această plângere.

„Sunt îngrijorată de faptul că un politician român, liderul celui mai mare partid de opoziție din România, a găsit nimerit să alăture înalta trădare de un act diplomatic prietenos cu statul Israel. Acest lucru mă îngrijorează. Legat de demisie, exclus. Sunt susținută de coaliția majoritară. Este exclus ca să-mi dau demisia. Dimpotrivă, știți cum se spune, România, ceea ce nu te ucide te face mai puternic. Consider că pot să duc guvernarea până în anul 2020”, a spus Dăncilă.

Premierul a vorbit și de plângerile penale despre care s-a scris în presă în ultimul timp.

„Legat de aceste plângeri penale, am văzut că și astăzi au apărut în presă alte plângeri penale, văd că s-a instituit instituția denunțătorilor, văd că e bătaie pentru a se înscrie în această instituție. Eu cred că deja la un moment dat acest lucru nu ne face cinste și nu face cinste celor care au un astfel de comportament. Pe mine nu mă interesează acest lucru, mă interesează să pun aplicare programul de guvernare, am promis acest program și îl voi îndeplini până la capăt. Asta cred că așteaptă românii de la noi”, a mai spus premierul.

Întrebată dacă a vrut să renunțe la această funcție, iar domnul Dragnea a pus presiunea pe dumneaei să nu facă acest lucru, Dăncilă a negat totul. „Categoric nu. Văd că zvonistica funcționează. Dacă aș fi vrut acest lucru. Am reiterat că sunt un om puternic și îmi voi duce la capăt mandatul până în 2020”. a


Comentarii

Ai putea până-n 20, 20? Ce putoare mare de putere are madam Dăncilă! Sărmana țoapă incultă vrea să ducă-n cârca ei guvernăreala până-n 20, 20? Măi femeie, tu ești sănătoasă la bibilică, la căpățână? Du-te-n pula calului de idioată nenorocită ce ești tu!

21 mai 2018 21:31

viov noi nu va mai putem duce , suporta , plecati mai hotilor acasa pana nu va luam cu furcile!

21 mai 2018 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.