Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Michelle Obama a exclus joi posibilitatea de a-i urma exemplul soţului său, preşedintele american Barack Obama, şi de a candida la preşedinţia SUA, dând asigurări că a conduce cea mai mare putere mondială este "o muncă cu adevărat dificilă".

Obama a discutat cu un copil care vizita Casa Albă joi, cu ocazia zilei anuale în care americanii îşi pot aduce copiii la locul de muncă. Acesta a întrebat-o dacă va fi cândva candidat la cea mai înaltă funcţie aleasă din SUA.

"În nici un caz. Nu", i-a răspuns Obama, râzând. "A fi preşedinte este o muncă cu adevărat dificilă şi o muncă importantă", a continuat ea.

Preşedintele Barack Obama, care s-a instalat la Casa Albă în ianuarie 2009, este candidat pentru un al doilea mandat de patru ani. Alegerile prezidenţiale vor fi organizate la 6 noiembrie, iar Michelle Obama a sugerat joi că preconizează o victorie a soţului său.

"Cred că atunci când mandatele sale se vor încheia, vom face alte lucruri importante, pentru că sunt multe modalităţi de a fi util acestei ţări şi lumii, chiar dacă nu eşti preşedintele Statelor Unite", a explicat ea.

"Unul dintre lucrurile pe care le afli despre tine când creşti este care îţi sunt forţele şi interesele. Iar pentru mine, asta e altceva decât a fi preşedinte. Deci nu voi fi probabil candidat. Dar este o întrebare bună", a conchis Prima Doamnă.

Hillary Clinton rămâne singura Primă Doamnă a SUA care a încercat să revină la Casa Albă în calitate de preşedinte. Ea a pierdut însă în faţa lui Obama alegerile primare democrate din 2008 şi a devenit ulterior secretar de Stat al SUA.

Integral pe CancanComentarii

Paul Draga Claudiu, ce încântare ca într-o lume diversa exista opinii diverse, nu-i asa? Ce oribil de plictisitoare ar fi viata într-o clocitoare de clone "progresiste" si conectate ombilical la toate aberatiile "modernitatii", de-alde tine, nu? Rusine tie.

27 aprilie 2012 14:06

Claudiu Draga Paul, pacat, mare pacat ca nu iti oferi tu candidatura pentru craca cu pricina. Sau ti-e teama ca nu vei fi ales din cauza mentalitatii complet depasite. Rusine!

27 aprilie 2012 12:51

Paul Pacat, mare pacat ca nu o face, caci candidatura japitzelor marca "women-power" creste, în general, masiv sansele candidatului opozitiei ... Ar putea însa încerca în Republica Central-Africana, unde mina si gesticulatia de cimpanzeu în calduri din fotografie ar putea constitui un veritabil atu în competitia pentru ocuparea celei mai bune craci din copac / pozitii din stat.

27 aprilie 2012 10:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.