Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD se reuneşte, în şedinţa Biroului Permanent Naţional (BPN), unde ar urma să fie luată în discuţie şi varianta organizării unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă.

Acestea. după ce liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o sesizare penală împotriva acesteia, acuzând-o de uzurparea funcţiei, de prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, de înaltă trădare şi de divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Integral pe România LiberăComentarii

Mihai Gâlmea de la Antena 3, DJ adventist, pastor adventist in timpul liber Nu-i nimic, pentru că o să vină Șerban Nicolae secondat de Eugen Nicolicea care-i face o felație pentru ca amândoi după ce-și termină actul, să-i facă amândoi o felație madamei Dăncilă pentru a o propti în fruntea guvernului secundar al statului lateral al PSD. După acest act de sex anal, va apare Victor Viorel Ponta cu niște poze devastatoare ale lui Șerban Nicolae în timp ce stătea capră iar Eugen Nicolicea îi administra un meci de sex anal. Normal că la final va apare și Dan Voicuilescu cu țucalul în copite pentru a-i culege slobozul lui Nicolicea, care sloboz va sta la baza modificăcării Constituției. Dar mitingul e esențial pentru proptirea madamei Dăncilă, care are nevoie de susținere și de propteli, că altfel sărmana se va prăbuși în cine știe ce sculă sculată.

21 mai 2018 18:37

alupigus NEAPARAT SA FIE MOBILIZATI UN MILION DE OAMENI , PENTRU CA LIVIU DRAGNEA SA FACA MUCI LA GRATAR , IAR TARICEANU SA DEA BEREA . A SE RETINE , NU E VORBA DESPRE MICI , E VORBA DESPRE MUCI LA GRATAR CU MUSTAR SI BERE DE LA PROHABUL LUI TARICEANU . ALUPIGUS BRE !

21 mai 2018 18:34

alupigus TREBUIE SA ADUCETI VREUN MILION DE OAMENI , SA-L FORTATI PE KWJ SI SLEAHTA LUI SA PLECE !

21 mai 2018 11:31

transylvaniawolf Dragnea aduce berea,si Tariceanu face gratarele

21 mai 2018 9:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.