Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

CFR a cucerit al patrulea său titlu de campioană naţională după cele din 2008, 2010 şi 2012.
Unicul gol al partidei a fost înscris de Damjan Djokovic (43), cu capul, după ce croatul fusese inspirat introdus pe teren în min. 37 de antrenorul Dan Petrescu, în locul lui Mihai Bordeianu, accidentat.
Clujenii au câştigat titlul tocmai în faţa campioanei de anul trecut, care se încununa în 2017 după o victorie cu 1-0 pe teren propriu cu ... CFR Cluj.

Meciul de la Cluj-Napoca a fost unul încălcit, marcat de miză, fiind disputat între cele două careuri, fără prea multe ocazii. Abdel Omrani a ratat o oportunitate (3) pentru ardeleni, iar Cristian Ganea a avut şansa golului pentru FC Viitorul (16).

CFR este singura echipă din acest campionat care nu a pierdut pe teren propriu.

În celălalt pol de interes al etapei, FCSB a învins-o pe Astra Giurgiu cu 1-0 (1-0), prin golul înscris de francezul Harlem Gnohere (41).

Ambele echipe au ratat multe ocazii de gol, Bogdan Platnic (25), Harlem Gnohere (37), Cristian Tănase (76) au ratat de la FCSB, iar Florentin Matei (22), Silviu Balaure (32) şi Erico (83), de la oaspeţi.

Integral pe România LiberăComentarii

Lipsă acută de inteligență la FCSB ! Poate să vânture Gigi Becali oricâți și orice jucători prin echipă, rezultatul este același: locul secund, sau chiar mai rău! De ce? Pentru ca joacă NIMIC. Adusi cu surle si trambițe, jucătorii se tâmpesc instantaneu, neînvățând temeinic de la antrenori niciun sistem de joc și nicio schemă elaborată. Tot ce fac este sa frece exasperant mingea in zona neutră si doar intamplator să mai patrundă cineva prin careu, sau să sclipească Budescu cu ceva. JOCUL ca atare este haotic si întâmplător. Prima cauza ar fi antrenorii fără idei si fără clasă. A doua, nepriceperea antrenorului din umbră, Gigi Becali, care le stie cu banii, dar nu si cu stiința jocului de fotbal și cu aceea de a suda o ECHIPA, un STIL DE JOC și un IDEAL COMUN. In două cuvinte, lipsa de inteligentă a tuturor celor implicați în conducerea si pregătirea echipei. PĂCAT!

21 mai 2018 5:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.