Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Mihai Gâdea și Mircea Badea prezintă, în această seară la "Sinteza zilei", în premieră națională, textul denunțului făcut de liderul PNL, Ludovic Orban, la adresa premierului Viorica Dăncilă.

Denunțul halucinant are nu mai puțin de 20 de pagini.

Toate detaliile, în ediția-eveniment moderată în această seară de Mihai Gâdea și Mircea Badea.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

P.N.Leprele și/sau P.D.Leprele vor ajunge mai la groapa de gunoi a politicii, precum PNTCD

21 mai 2018 13:29

Mihai Gâdea ĂĂĂ, dragi prieteni, avem aici textul, ăăăăă, text care a ajuns în posesia noastră tipărit pe hârtie igienică folosită, ăăăă, dar care text e devastator, exploziv, nuclear, ăăăă, text care miroase a căcat, ăăăăăă, pentru că așa cum spuneam, textul e printat pe hârtie igienică folosită că așa e trendul la noi la Haznaua 3, pardon, Antena 3 am vrut să cac, ăăăă, să spun, mă scuzați. Mircea, spune și tu ceva! ĂĂĂĂĂ, da, ăăăăă, bunul meu prieten Mihai Gâdea, cel care-i numără cele 40 de kilograme cu care s-a îngrășat nevasta noastră, pardon nevasta mea, ăăăăă, Carmen Brumă, ăăăăă, deci, ăăăăă, așa cum spuneam Mihai vă prezintă textul după ce căcatul uscat de pe text va fi inhalat de noi amândoi. ĂĂĂĂĂĂ, da, eu, ăăăăă, atât am avut de spus, ăăăăăăă. Hai Pa și PU, la mare!

21 mai 2018 6:08

Dan Voiculescu profesor de Securitate ceaușistă Potăile Mihai Gâdea și Mircea Badea se cacă senzațional pe ei și aruncă cu căcat în toate părțile, împuțind senzația explozivă teoretică de la Latrina 3. Chemați vidanjorii de la stația de ape căcăcioase că e inundație cu căcat senzațional la Haznaua 3. Cu mult drag, Varanul de pe patul de moarte din spital.

20 mai 2018 23:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.