Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liberalul Viorel Cataramă cere demisia liderului PNL Ludovic Orban, acuzându-l că a dus partidul într-o situație limită. Cererea vine în contextul informațiilor potrivit cărora Tudor Chirilă este preferat de unii liberali pentru Primăria Capitalei, artistul negând și catalogând PNL un „partid toxic”.

„După un șir de gafe incredibile, de neînteles, făcute de Ludovic Orban, partidul a ajuns într-o situație limită! Lideri importanți au luat deja atitudine, multi alții, chiar dacă nu s-au manifestat public sunt profund nemultumiti, chiar indignați! Ultima informație lansată în spațiul public- Tudor Chirilă candidat al PNL la Primăriei București, dar mai ales reacția acestuia- denotă o degringoladă care trebuie oprită urgent!Rezultatele ultimelor sondaje de opinie arată că noi, ca partid, suntem pe o direcție greșită; opinia publică a sancționat limbajul duplicitar, lipsa programului și atitudinea defetistă!” a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedintele PNL Sector 2, pentru MEDIAFAX.

Integral pe CotidianulComentarii

Mai du-te în pula calului băi fascistule. Ce pizdoiul mă-tii mai cauți tu băi securistule ceaușist împuțit în fruntea unei organizații a PNL? În mod normal tu ar trebui să fii după gratii și coleg de celulă cu Sorin Ovidiu Vântu și să faci un tandem cu Ortopedu la ocnă, tu-vă-n gură pe amândoi de spurcăciuni împuțite!

20 mai 2018 20:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.