Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a pierdut clar finala turneului de la Roma, 0-6, 4-6, cu ucraineanca Elina Svitolina, 23 de ani, locul 4 WTA.

Este pentru a doua oară consecutiv când Elina Svitolina câștigă turneul de la Roma, în 2017 învingând-o tot pe Simona Halep. Ucraineanca va primi 1.000 de puncte WTA și 500.000 de euro.

Primul set a fost unul extrem de slab pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră a fost depășită clar de Svitolina, care a servit foarte bine, a fost sigură în lovituri și nu a făcut nicio greșeală. Halep s-a deplasat foarte greu în teren, a greșit mult și a fost dominată autoritar.

Integral pe Gazeta SporturilorComentarii

1 prost + o proasta = 2 idioti! Prostul întărește ceeace este deja tare și nu mișca un deget sa eleimine slabiciunile. Proasta da cu mingea numai in racheta adversarei, chiar si atunci cand 95% din teren e liber: Prostul nu baga de seama ca eficacitatea primului serviciu al proastei intrun set este de 15% și nu-i trece prin cap sa propuna forului international ca o sportiva, recte proasta, să poată să cedeze adversarei dreptul de a servi și in locul sau, in speranța că se va descurca ceva mai bine de 15% la retur. Prostul e bou si pentru ca isi imagineaza ca antrenamentul dur, sistmatic si analitic poate fi inlocuit cu mici discursulețe mobilizatoare prin pauzele de joc! Proasta e proasta si pentru că umple de bani un asemena prost jmeker.. A se observa diferenta (ca inteligenta de joc) dintre capul de lemn al proastei si capul dragalaș și foc de isteț al Svitolinei. Numai doi idioți pot opta pentru stilul de joc cim-bum-bum al Sharapovei cand ai doar 168 cm. si nu pentru stilul inteligent si variat al uneia ca Svitolina,

20 mai 2018 22:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.