Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Secretarul general al partidului Podemos (stânga radicală spaniolă), Pablo Iglesias, şi partenera sa de viaţă, Irene Montero, purtătoarea de cuvânt parlamentară a formaţiunii, se află în mijlocul unui scandal declanşat de faptul că şi-au cumpărat o vilă de lux într-o suburbie înstărită a Madridului.

Vila din Galapagar, care are 270 de metri pătraţi şi care este situată pe un teren vast, cu grădină şi piscină, a fost cumpărată recent de cei doi pentru suma de aproape 600.000 de euro, relatează Europe 1.

Pablo Iglesias, în vârstă de 39 de ani, şi Irene Montero, în vârstă de 30 de ani, au explicat că au făcut un credit ipotecar pe o perioadă de 30 de ani şi că vor să-şi crească aici „cu puţină intinimitate“ gemenii pe care îi aşteaptă în toamnă.

Integral pe AdevărulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul SPAIN 5 GOD 5, JESUS 5; Spain 5/8 God 5, Jesus 5, Tishbite 8; S.PAIN. S-South, PAIN. The pain from south.

21 mai 2018 0:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.