Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Val Vâlcu, jurnalistul care a realizat primul interviu din presă cu profesorul Hanibal Dumitrașcu, a spus la Antena 3 că acesta a fost un apărător al democrației și un inamic al abuzurilor din regimul Băsescu.

"Înainte de a fi psiholog sau profesor la Universitatea din București, la Facultatea de Sociologie, Hanibal Dumitrașcu a fost un luptător. A luptat în egală măsură cu abuzurile regimului Băsescu, mai demult, iar astăzi cu manevrele ministrului Popa, de la PSD, care lovea în Universitatea din București. Mulți psihologi vin spre presă pentru a-și face reclamă, pentru a avea pacienți la cabinet. Hanibal Dumitrașcu a fost numit pe drept cuvânt psihologul românilor pentru că o largă deschidere către presă, nu a venit ca să-și fac lui un bine, ci ca să acționeze asupra mentalului colectiv, cu înțelegere și deschidere către problemele de psihipatologie a comportamentului politic și social. Sfaturile lui era de interes pentru întreaga societate, nu doar pentru un pacient sau altul", a spus Val Vâlcu.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.