Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Hanibal Dumitrașcu a murit.

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urma sa trei fete: pe soția sa și pe cele două fiice gemene. Cele trei nu au plecat nicio clipă de lângă acesta, sperând că va rezista operației pe creier. În urmă cu puțin timp, acesta a pierdut lupta cu viața.

Hanibal Dumitrașcu avea 54 de ani, împliniți anul acesta în 9 ianuarie. S-a născut în Râmnicu Sărat, județul Buzău.

Din anul 2006, a fost conferențiar universitar la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, unde fusese înainte lector universitar din 1995. De asemenea, era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere în Asistență Socială, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, la Universitatea București.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

@COMUNISTU' Nu l-am inteles deloc de ce devenise un inversunat antidemocratic. In ultimele doua zile s-a incapatanat sa critice mai ales oameni care nu aveau nicio treaba cu el.Dumnezeu nu bate cu bata!

21 mai 2018 2:31

COMUNISTU' Eu eram sigur ca cel care va crapa va fi Varanul, dar m-am inselat. Imi pare rau de sarmanul om care s-a dus atat de repede, in timp ce Varanul inca mai face umbra pamantului degeaba ca si Animalul Ion Ilici Iliescu, sa le fie tarana grea la amandoi.

20 mai 2018 20:53

COMUNISTU' Dumnezeu sa-l odihneasca. L-am stimat desi nu l-am vazut decat la televizor.

20 mai 2018 17:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.