Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Usturoiul are o multime de beneficii pentru sanatatea, are proprietati antibacteriene si poate vindeca racelile, ateroscleroza si bolile de rinichi.

In medicina din China, usturoiul este folosit in perioadele de convalescenta, pentru a pune pe picioare bolnavii.

Pentru a beneficia de proprietatile sale, ia un catel mic de usturoi, pune-l in gura si amesteca-l cu saliva, "rostogolindu-l" in cavitatea bucala. Aceasta metoda poate fi pusa in practica pentru maximum 30 de secunde in fiecare dimineata.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Incredibil! Luați un cățel de usturoi, îl curățați, după care-l băgați în gură, apoi când cățelul începe să latre, îl scoateți și-l băgați în cur, după care vă luați viteză și veți descoperi că ați inventat motorul fără benzină și fără combustibil. Iar dacă o să vă fută-n cur un homalău viril, veți face spume ca detergentul Tide, dar vă veți simți în al nouălea cer, mai sfânt decât orice sfânt existent sau în devenire. Succesuri!

21 mai 2018 9:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.