Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Când nimeni nu-și închipuia că după Traian Băsescu poate veni o eră cu și mai mult scandal, în mandatul lui Klaus Iohannis războiul politic doboară noi recorduri: pentru prima dată în istoria post-decembristă, un demnitar de cel mai înalt rang este acuzat de înaltă trădare.

Deși mai multe trompete ale sistemului s-au apucat de propagat de ceva timp această idee a acuzării Vioricăi Dăncilă de înaltă trădare din cauza memorandumului privind mutarea ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, iar Liviu Dragnea a acuzat că are informații că PNL și USR pregătesc plângeri penale în acest sens, multă lume nu a luat în serios varianta.

Andreea Sava a prezentat, în exclusivitate la ”Descoperiți”, care sunt ipotezele cele mai plauzibile din acest scandal.

Mai multe, pe Antena3.ro.


Comentarii

Gicu Antena 3..... organ de spalare a creierului!

21 mai 2018 10:33

Ha, ha, ha! Ce se mai screm constipatele recturi jurnalistice de la Latrinele Varanului să umple paginile sitului lor de presă căcată cu bombe căcăcioase despre teorii, ipoteze incredibile și alte teorii ale chibritului oculte și ale statului lateral paralel perpendicular obtuz. Articolul integral e o tevatură imensă cu detalii incredibile, care de incredibile ce sunt, nu le poate crede niciun om cu mintea limpede. Se speculează demersul politic utopic făcut care să facă chipurile pe plac babei Merkel în disputa cu imbecilul ăla care a ajuns preeșdinte al SUA, chipurile, apoi teoriile și ipotezele incredibile se lăbărțează ca o diaree împrăștiată pe un gard părăginit. Și când te gândești că toată spălătura asta cu căcat pe care Latrinele Varanului se tot chinuie s-o cace publicului nu e decât o trompeteală propagandistică mincinoasă infectă bolșevicească împuțită senzațională dar ipotetic incredibilă. Muie idioților!

21 mai 2018 5:52

Vasile Gheorghe Vă rog să mă scuzaţi că o dau cotită (ca la alba-neagra - că în caz de atentat, vinovaţi nu ar fi ... ASASINII, ci ... cei care l-eau provocat acelora umorile în virtutea cărora au ucis, n.m.), dar ĂSTA e noua EURO-strategie de "communicare" şi io nu am fuckut altceva decât să preiau băşina şi o v-o re-defekez Dvs. în nas! Cu respect, VG

20 mai 2018 23:11

Ionut @vasile gheo', dobitocule, atacul terorist poate veni si de la refugiatii care SUNT DEJA in tara noastra, insa despre care nu-ti mai spune nimeni nimic! Nici despre numarul lor care este in crestere! Cretinule! Intreaba-l pe ciolhannis de ce a acceptat cotele obligatorii de refugiati stand in genunchi la merkeloaie.

20 mai 2018 18:04

COMUNISTU' @ Vasile Gheorghe - cap ai , minte , ce-ti mai trebuie?! Daca este unatac al unui "fanatic "arab, ala poate fi si ptr ca suntem tara membra UE , ca si fRANTA, gERMANIA, oLANDA, bELGIA, etc.La cat esti de "destept", ma intreb daca nu prezici si inceprea celui de la "VI-lea" razboi mondial.

20 mai 2018 17:12

Vasile Gheorghe Vreau sa-i intreb pe totzi Antenistii3 astia ziaristi si ideologi ce ar face daca o ruda apropiata a lor ar muri intr-un atac terorist a unui fanatic arab ce se arunca in aer intr-o statzie de metrou din Bucuresti...ce de acum poate fi posibil prin imprudentza PSD+ALDE-ista reprezentatzi prin Dragnea,Dancila ,Melescanu de a muta ambasada Romaniei la Ierusalim incalcand tratate internatzionale...Asta e tradare de tzara...

20 mai 2018 16:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.